Dnevni horoskop za ČETVRTAK 19. maj: Ovnovi, mirna luka nije ni na POMOLU, Jarčevi, izbegnite probleme na poslu

Vesti 19.05.2022 08:00 0

Evo šta nam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK 19. maj: Ovnovi, mirna luka nije ni na POMOLU, Jarčevi, izbegnite probleme na poslu

Shutterstock

 

Ovan 

Danas je posebno raspoloženi za razgovor sa ljudima oko sebe. Svojom dobrom energijom pokrećete i druge posebno nego članove porodice. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa kičmom. 

 

Bik 

Vama danima nije dobro kada su u pitanju odnosi u kući ali to ove što prikrivate. U narednom periodu potrudite se da ne budete previše ljubomorni jer to može da donese velike probleme u braku ili u vezi. 

 

Blizanci

Ovaj dan posvetite sebi i dragim ljudima jer mesec pokreće vaše emocije i sve ono što emotivno doživljavate. Ne donosite nagle poslovne odluke posebno kada je u pitanju odnos sa osobom u znaku Vage. 

 

Rak 

Do kraja dana imaćete nekoliko situacija koje ne možete emotivno da kontrolišete i to baš veoma uznemirava. Zdravstveno stanje je zabrinjavajuće obratite pažnju na imunitet. 

 

Lav

U ovom periodu je najvažnije da se posvetite poslovnim planovima koje ste započeli posebno kada je u pitanju inostranstvo. Ostanite odlučni kada su pitanju odnosi u ljubavi posebno ako ste skoro obnovili ljubavnu vezu. 

 

Devica 

Današnji dan ćete zapamtiti po manjim sukobima na planu posla posebno ako je u pitanju osoba u znaku Ovna. Nemojte iznositi sve svoje korake kad je u pitanju poslovna strategija. Ljubavna situacija veoma komplikovana zbog vaše neiskrenosti. 

 

Vaga 

Ovo je izuzetan dan kada možete da postignete jako velike poslovne rezultate posebno ako ste poslovno vezani za saradnju sa inostranstvom. Situacija u porodici se stabilizuje zahvaljujući vašoj upornosti. 

 

Škorpija 

Mars vam pokreće neke stvari koje niste završili na vreme kada je u pitanju situacija s novcem. Kraj dana je pod  utiskom drugih ljudi, najbitnije da sačuvate svoje mišljenje i svoju odlučnost. 

 

Strelac 

Ovo idealan period da se okrenete sebi i svojim željama posebno što Venera dobro aspektuje vaše Sunce. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa temperaturom i grlom. 

 

Jarac 

Vaša poslovna situacija se popravlja iz dana u dan a danas ćete imati jako važan sastanak sa nadređenima. 

U ovom periodu potrudite se da budete u skladu sa sobom i sa svojim željama.

 

Vodolija 

Mesec aspektuje negativno vaše polje komunikacije i možete imati jako nezgodne poslovne razgovore. Da bi izbegli sve ono što je negativno,  pokušajte da se koncentrišete na ono što je dobro i pozitivno. 

 

Riba 

Situacija je nezavidna i pokušajte da se koncentrišete na dobre odnose i na dobru komunikaciju posebno na planu posla i poslovne saradnje. Problemi sa glavoboljom obratite pažnju na spavanje. 

Komentari (0)
Loading