Dnevni horoskop za PETAK, 29. septembar: Vage, sad je pravo vreme za PRAVU LJUBAV, jedan znak mora da bude OPREZAN

Vesti 29.09.2022 21:30 0

Evo kakve planove zvezde pripremaju za sutra

Dnevni horoskop za PETAK, 29. septembar: Vage, sad je pravo vreme za PRAVU LJUBAV, jedan znak mora da bude OPREZAN

Shutterstock

 

Ovan

Tokom ovog dana sve se rešava pod uticajem vase ljubaznosti. Bićete dobro raspoloženi zbog dobrog odnosa sa porodicom i to vas najvise ispunjava u tom smislu.  Novac moze biti veliki problem. 


Bik 
Danas cete resavati stvari iz prošlosti koje su ostale nerešene. Budite mudri kada donosite nove poslovne odluke. Zdravlje je u problemu i zato povedite računa o imunitetu. 


Blizanci
Tvrdoglavo ćete braniti stavove i ponašanje svoje, ali problemi ipak su na sve strane. Do kraja dana mogući su kratkotrajni razgovori i sukobi sa članovima porodice. 


Rak 
Danas ste bas poslovno aktivni i to zahvaljujući sigurnom stavu koji ćete zauzimati narednih dana. Odnos sa partnerom se popravlja i to zbog vaseg odnosa koji je pun ljubavi. 


Lav 
Veoma ste dobro raspoloženi jer cete biti deo jako dobrog i kvalitetnog poslovnog projekta. Do kraja dana povoljne uslove placanja u vezi novih poslovnih transakcija. 


Devica
Vi se divno ponasate prema drugima i to ce ljudi ceniti, postovaće vas i dobićete mogucnost ga poslovno napredujete. Posebno to vazi za odnos sa osobom u znaku Lava. 


Vaga 
Bicete tokom dana veoma ranjivi i osetljivi zbog drugih. To se najvise odnosi na loše odnose sa osobom koja vas je povredila pre par meseci. Obratite pažnju na sebe i svoje emocije. 


Škorpija
Tokom dana mogući su problemi sa kičmom i zbog toga nećete moći da previše radite. Osoba u znaku Lava on je velika poslovna podrška. Porodica je veoma bitna za neke buduce odluke u vezi prostora gde živite. 


Strelac
Danas se ponašate veoma detinjasto i to najviše utiče negativno na vas odnos na poslu. Potrudite se da budite aktivni u razgovoru sa nadređenima jer od toga vam zavisi napredovanje koje sledi. 


Jarac 
Previše prostora dajete osobama koje uopšte nisu bitne. Snažno i emotivno ćete reagovati kada su u pitanju odnosi u porodici zbog neke neprijatne situacije iz prošlosti. 


Vodolija
Mesec aktivira vaše polje komunikacije i zbog toga ste ceo dan u razgovorima sa ljudima. Na kraju dana imate povoljne vesti koje se odnose na vaše poslovno angažovanje iz prethodnog perioda. 


Riba 
Vaša najveća snaga jesu vaše emocije i vaša empatija. Potrudite se danas da se okrenete malo više sebi koliko god da vas dotiču tuđi problemi. Moguci problemi sa spavanjem. 
 

Komentari (0)
Loading