Dnevni horosop za PETAK, 16. septembar: Blizanci, budite OPREZNIJI prema ljudima, Vage, stiže vam NOVČANA pomoć

Vesti 15.09.2022 20:15 0

Ovo je sjajan dan za mnoge znakove

Dnevni horosop za PETAK, 16. septembar: Blizanci, budite OPREZNIJI prema ljudima, Vage, stiže vam NOVČANA pomoć

unsplash

 

Ovan 

 

Danas je jako važno da naučite da se strpite što je vama generalno teško. To će vam biti najbolji saveznik kada su u pitanju odnosi sa ljudima. Očekujte zanimljiv poziv iz inostranstva. 

 

Bik 

 

Venera u Devici aktivira vaše polje zabavljanje i druženja. Potrudite se da budete u društvu prijatelja i onih koji vas vole. Mogući problemi sa organima za varenje. 

 

Blizanci

 

Vaša vladajuća planeta u retrogradnom hodu vam donosi probleme u komunikaciji. Na vama je da rešite kako ćete se postaviti prema ljudima iz vašeg neposrednog okruženja. 

 

Rak 

 

Ste preemotivni i to loše utiče na svakodnevne obaveze. Situacija na planu posla je veoma stabilna i ako ne zavisi od vas. Već neko vreme odbijate da se pozabavite problemima sa zdravljem. 

 

Lav 

 

Pokušajte da se koncentrišete na poslovne odnose i poslovne saradnike u narednih nekoliko dana. Mesec aktivira vaše polje komunikacije i stvara vam veoma povoljne mogućnosti za saradnju. 

 

Devica 

 

Danas ste veoma opterećeni drugim ljudima i to vas čini dodatno nervoznim. Situacija u ljubavi je povoljna iako vi u to ne verujete. Trudite se da razvijate lojalnost i poverenje u odnosu sa partnerom. 

 

Vaga

 

Vaša snaga je u ljubavi i nežnosti pa ćete danas uživati u tome sa partnerom. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Novac vam stiže iz inostranstva. 

 

Škorpija 

 

Ljubomorno se ponašate kada su u pitanju odnosi u ljubavi posebno ako imate za partnera Bika ili Devicu. Potrudite se da budete dobro organizovani kada je u pitanju posao. 

 

Strelac 

 

Današnja situacija u krugu porodice je veoma nestabilna zbog vaše neodgovornosti. Jupiter vas upozorava već neko vreme da zapostavljate svoje poslovne i privatne obaveze. Izadjite iz sfere apatije. 

 

Jarac

 

Mesec stvara aspekte u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom ali vas to mnogo ne zanima. Mama je najvažnije da se ostvare vaši poslovni aspekti posebno kada su u pitanju ljudi sa kojima dugo saradjujete. 

 

Vodolija

 

Današnji dan jedva čekate jer želite da se potpuno odmorite i isključite od svega. Imaćete nekoliko razgovora sa osobama koje dugo niste videli. Obratite pažnju na ishranu. 

 

Ribe 

 

Petak je savršen dan da se okrenete mnogo više sebi nego drugima i da posmatrate sebe iz drugog ugla. Naučite da uživati u sebi nije ništa strašno posebno kada su im pitanju ljubav i partnerski odnosi. 

Komentari (0)
Loading