Mlad MESEC donosi burne promene: Pojedini će se OPARITI, ljubavne afere prete da unište veze, da li ste dovoljno hrabri da izdržite?!

T.Đ Vesti 05.10.2021 11:50 0

Večeras je mlad Mesec, ako se pitate kako će se to odraziti na vaš horoskopski znak, imamo odgovor

Mlad MESEC donosi burne promene: Pojedini će se OPARITI, ljubavne afere prete da unište veze, da li ste dovoljno hrabri da izdržite?!

unsplash.com

Ovan

Vama će se aktivirati polje odnosa kako ljubavnog tako i poslovnog. Predstoji vam promena u smeru karijere koroz nova partnerstva i bićete u prilici da odete na karći poslovni put. Za neke sledi i ljubav preko posla što se odnosi na slobodne Ovnove.

Bik

Vama će energija biti u pravcu novog posla ili novih poslovnih ideja u okviru trenutnog posla. Bitno je pre nego što se upustite u realizaciju da dobro proverite sve informacije jer je Merkur u retro hodu pa može doći do propusta ili nerazumevanja.

Bik i Ovan nalaze novi posao, a Blizanci ljubav

Blizanci

Akcenat će biti na ljubavi, deci i nekim starim ljubavima. Krenimo redom, pojedini mogu da očekuju proširenje porodice, drugima sledi nova ljubav preko posla ili doma (kućni prijatelji, prvi komšija pa preko njega upoznajete nekoga) a pojedini mogu da očekuju povratak stare ljubavi ali sa novim "ponudama".

Rak

Vama je pažnja usmerena na dom ili na pomoć jednom roditelju. Pomalo su napeti odnosi pa se može očekivati i poneka svađa.... Rakovi sada razmišljaju da unesu neku promenu u svoj poslovni život pa će im možda doći ideja ili ponuda za neki dodatni poslić. Lav-definitivno iskoristite ovaj mlad Mesec za pregovore kada je posao u pitanji ili za nove konstruktivne ideje koje će poslodavci sa divljenjem prihvatiti.

Novembar donosi preokrete: Horoskopski znak koji će imati PUN NOVČANIK i krevet do početka decembra

Devica

Kod vas je neregija usmerena na novac i zaradu. Niste u problemu sa njim ali se ne uvećava. Sve svoje ideje sada izložite ili ih usmerite ka privatnom biznisu. Samo sačekajte da prođe retro Merkur kako ne bi došlo do zabune, dotle sve detaljno popišite i polako krenite u realizaciju.

Vaga

Vi ste okreunuti miru i harmoniji tj sada ste uhvatili tu nit i svemu pristupate drugačije. Taj unutrašnji osećaj vam prija i stvara vam mir. Škorpija- sve vam je u znaku posla. Nove ideje, novi pertneri . Idelano vreme za biznis! Baš je sve na vašoj strani samo se opustite i zaronite pod taj talas. SREĆNO!

Tvoje ime nosi SPECIJALAN BROJ koji otkriva vaš pravi karakter i kakvi ste sa drugim ljudima - IZRAČUNAJTE!

Strelac

Sada je onaj momenat za posao koji ste čekali. Bez obzira da li ste u radnom odnosu ili nemate trenutno posao sada vam dolazi, preko prijatelja, poslovnih saradnika (odnosi se i na ljude sa kojima ste nekada radili) kroz kraća putovanja, kroz odnose sa strancima. Jako je važno da verujete u sebe i da krenete u avanturu zvanu biznis.

Jarac

Posao, karijera, uspeh i nadređeni. Sada sve dolazi do vas. Od šefova dobijate nagradu u vidu priznanja u razgovoru "tet-a-tet". Čak ćete dobiti i više od dve odlične ponude pa nećete znati za koju da se odlučite.

Vodolija

Usresredite se na usavršavanje ili doškolvavanje. Nikako nemojte da dopustite da vas taj talas prođe a da vi ne uradite nišat. Ako sada uradite kroz par meseci će vam se mnogostruko isplatiti.

Ribe

Vaših pet minuta dolazi. Sada imate vašu unutrašnju transformaciju i vi ste nova osoba. Sa novom osobom dolaze i nove stvari kao što je novi posao i to ne bilo kakav! Dolazi nova ljubav, novi počeci. Jednostavno otvaraju vam se nova vrata!

Komentari (0)
Loading