14:05 Ispovesti Poslao me je kući taksijem: Momak je Niki rekao da je se stidi i ne želi da je njegovi prijatelji vide takvu
14:15 Ispovesti Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"
09:47 Porodica Uklapate li se u formulu: Koja je "dozvoljena" razlika u godinama? Evo koji je "broj" idealan da bi veza opstala
10:38 Porodica U braku sam 20 godina i nikad nisam delila krevet sa mužem: Ispovest koja menja sve što znate o vezama
09:50 Porodica U svojoj glavi su "raskinuli" sa vama, a da vi to ni ne znate: Ovo su 4 sigurna znaka koji sugerišu da je kraj blizu, a nisu odmah primetni!
14:29 Porodica Svi muškarci u vezi žele samo jedno: Psiholog rešio večitu misteriju, a mnogi ovo neće priznati
09:55 Porodica Znate li šta je pravilo 1-1-1? Kažu da može da spasi svaki brak, treba ga se pridržavati
14:26 Ispovesti Narcis otkrio najjeziviju stvar o svom poremećaju: "Nisam bio ni svestan da joj to radim"
17:51 Poznati Kraljica bikinija maznula bivšeg muža Žizel Bundšen? Za nju se priča da "lovi" samo slavne frajere, a ovo su detalji
11:24 Ispovesti "Oženio sam svoju bivšu profesorku fizičkog": Sudbina ih je na neočekivan način spojila, a evo kako su im se putevi ponovo ukrstili
20:35 Ispovesti Svet joj se srušio: Koristila je dečkov telefon, a ono što je pronašla joj je slomilo srce
13:47 Ispovesti Odbaciće vas kao krpu: Devojka surovo iskreno upozorila žene kakav pakao ih čeka kad se smuvaju sa oženjenim
17:27 Zdravlje Čuva mozak, srce i jedan važan organ: Prirodna grickalica je pravo čudo za telo, a ova količina daje najbolje rezultate
17:00 Lepota i Moda Nema više golotinje, sad glumi sveticu: Glavna zavodnica sakrila bujne obline, ali svi su ipak gledali u ovo
16:38 Dom i saveti Kako oterati krtice: Ne podnose ovaj miris, pa će odmah pobeći iz vašeg dvorišta i bašte
16:15 Zdravlje Brzi test palcem spasava život: Ako možete da uradite ovo, morate se hitno javiti lekaru
15:43 Poznati Skroz gola proslavila rođendan! Elizabet Harli napunila 60 godina i pokazala da i dalje izgleda kao boginja
15:19 Lepota i Moda Da li biste je i vi nosile? Georgina Rodrigez na sebi imala haljinu koju ćete ili obožavati ili mrzeti