14:05 Ispovesti Poslao me je kući taksijem: Momak je Niki rekao da je se stidi i ne želi da je njegovi prijatelji vide takvu
14:15 Ispovesti Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"
09:47 Porodica Uklapate li se u formulu: Koja je "dozvoljena" razlika u godinama? Evo koji je "broj" idealan da bi veza opstala
10:38 Porodica U braku sam 20 godina i nikad nisam delila krevet sa mužem: Ispovest koja menja sve što znate o vezama
09:50 Porodica U svojoj glavi su "raskinuli" sa vama, a da vi to ni ne znate: Ovo su 4 sigurna znaka koji sugerišu da je kraj blizu, a nisu odmah primetni!
14:29 Porodica Svi muškarci u vezi žele samo jedno: Psiholog rešio večitu misteriju, a mnogi ovo neće priznati
09:55 Porodica Znate li šta je pravilo 1-1-1? Kažu da može da spasi svaki brak, treba ga se pridržavati
14:26 Ispovesti Narcis otkrio najjeziviju stvar o svom poremećaju: "Nisam bio ni svestan da joj to radim"
17:51 Poznati Kraljica bikinija maznula bivšeg muža Žizel Bundšen? Za nju se priča da "lovi" samo slavne frajere, a ovo su detalji
11:24 Ispovesti "Oženio sam svoju bivšu profesorku fizičkog": Sudbina ih je na neočekivan način spojila, a evo kako su im se putevi ponovo ukrstili
20:35 Ispovesti Svet joj se srušio: Koristila je dečkov telefon, a ono što je pronašla joj je slomilo srce
13:47 Ispovesti Odbaciće vas kao krpu: Devojka surovo iskreno upozorila žene kakav pakao ih čeka kad se smuvaju sa oženjenim
08:41 Horoskop Ova 3 znaka horoskopa je najteže impresionirati: Možete da dubite i na glavi, nećete ih oduševiti!
08:15 Dom i saveti Naše bake nikada nisu bacale ljuske od belog luka: Kada čujete za šta se koriste, čuvaćete ih kao blago
22:02 Horoskop Bogatstvo koje traje: Novac će se lepiti za ova 4 znaka od četvrtka, 12. juna, radost kuca na njihova vrata
21:30 Poznati Čist bezobrazluk: Pevačica kleknula na kolena, a on zgrabio ovo, njihova slika je za 30 minuta zapalila internet
20:59 Lepota i Moda Tašna koja je napunila prodavnice: Rasproda se za tili čas jer je neverovatno praktična i moderna, nema šta ne staje u nju
20:31 Poznati ,,Nije hteo da dođe na bakinu sahranu": Sin Bilija Reja Sajrusa žestoko isprozivao oca, kaže da slavni pevač želi samo jedno