Narod veruje da donosi samo štetu i boleštine: Pomračenje Sunca u Vagi, 2. oktobra, pravi haos i menja sve

Slobodanka Ćorić Vesti 27.09.2024 15:40 0

Pomračenje u Vagi 2. oktobra 2024. imaće snažan uticaj na sektor karijere i uspeha

sunce

Shutterstock

Pomračenje Sunca očekuje nas 2. oktobra u vazdušnom znaku Vage i imaće veliki uticaj na sve znakove, posebno na Vage, Rakove, Ovnove i Jarčeve.

Pomračenje u Vagi 2. oktobra 2024. imaće snažan uticaj na sektor karijere i uspeha. 

Šta je pomračenje u Vagi?

Pomračenje u Vagi predstavlja trenutak kada se Sunce i Mesec usklade u ovom znaku, stvarajući Mlad Mesec u Vagi. Vaga je znak koji simbolizuje harmoniju, odnose, pravdu i ravnotežu. Pomračenje u ovom znaku naglašava važnost odnosa i naše sposobnosti da uspostavimo ravnotežu u međuljudskim interakcijama.

Anomalija i kruna

Jedinstvena karakteristika ovog pomračenja je fenomen poznat kao “kruna”, koja se pojavljuje kada se Sunce i Mesec spojeni u konjunkciji formiraju posebnu astralnu strukturu. Ova "kruna" simbolizuje intenzivan uticaj na ljudske sudbine, kao da sam Svemir vodi susrete i svet poznanstava u ovom periodu. U suštini, ovo pomračenje može doneti značajne promene u odnosima, bilo da se radi o novim poznanstvima ili redefinisanju postojećih veza.

Uticaj na odnose i harmoniju

Pomračenje u Vagi može doneti osećaj haosa i nesigurnosti u našim odnosima. Pojava “krune” ukazuje na to da će ovaj period biti ključan za razumevanje i prepoznavanje važnih lekcija u vezi sa harmonijom i ravnotežom u životu. Ovo je prilika da se fokusiramo na komunikaciju, razumevanje i pravdu u odnosima s drugima.

Pomračenje u Vagi može doneti i izazove i probleme. Može se pojaviti osećaj nesigurnosti u odnosima, konflikt između želje za harmonijom i stvarne situacije koja se odvija. Takođe, može se javiti potreba za preispitivanjem i redefinisanjem naših vrednosti i očekivanja u odnosima.

Tokom ovog pomračenja, važno je biti otvoren za promene i spreman na prilagođavanje. Usmerite svoju pažnju na iskreno izražavanje osećanja i postizanje ravnoteže u svim aspektima života. Ovaj period može doneti važne uvide i pomoći vam da izgradite dublje i značajnije odnose.

Pratite svoje osećaje i reakcije, i pokušajte da izvučete lekcije iz bilo kakvih izazova koji se pojave. Pomračenje u Vagi uz Mlad Mesec je prilika da se oslobodite starih obrazaca i usmerite se ka stvaranju harmoničnijih i ispunjenijih veza i odnosa.

Narodna verovanja

Naš narod veruje da kad su pomračenja, dan nije povoljan za započinjanje poslova, jer pomaže razmnožavanje štetočina. Ako se poseku drva tokom pomračenja, razmnožiće se žižak i uništiti drva, ako se zakolje stoka, meso će se brzo ucrvljati, a ako se opere ili izbeli tkanina, ubrzo će se pokidati... Pomračenje Meseca, kao ni Sunca, nikako ne bi trebalo direktno posmatrati jer to izaziva nesreću.

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading