Sladoled je poslastica koju obožavaju i deca i odrasli. Posebno uživamo u onom u kornetu jer tada imamo takoreći dva dezerta u jednom- krskavi keks i kremasti sladoled.
Međutim, problem nastaje kada rupa na donjem delu korneta preširoka jer onda sladoled često procuri i isprlja sve oko nas i na nama.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Srećom, pronašli smo pravo rešenje! Nastavite da čitate kako biste otkrili jednostavnu metodu za rešavanje ovog uobičajenog problema.
Začepite rupu
Ovaj trik podelila je influenserka koja se na TikTok-u potpisuje sa ,,inamotherworld". Njen video je sakupio preko milon pregleda.
Pogledajte tutorijal:
Kao što ste imali priliku da vidite, curenje sladoleda je moguće sprečiti stavljanjem malih maršmeloua, tj. penastih bonbona. One će upiti sladoled dok se bude topio i tako sprečiti njegovo curenje. U kornet je takođe moguće staviti i gumene bombone ili neke druge bonbone po želji.
Bonus video: