Jedini pravi način da sačuvate tortu: Žena podelila vrhunski savet i uzdrmala mreže, svi pravimo istu grešku

Vesti 20.03.2024 21:15 0

Iako trik nije nov, mnogi pratioci su bili zahvalni što ih je podsetila, a oni koji nisu znali za njega su naučili nešto novo i bili zahvalni na tome...

torta

Shutterstock

Bilo da ostavljate parče torte gostima po rastanku ili odlažete parče iz veće kutije u manju, važno je znati kako da pravilno smestite ovu popularnu poslasticu kako bi zadržala željenu teksturu i ukus.

Neke torte predstavljaju poseban izazov jer su previše meke i imaju dosta fila ili šlaga, zbog čega ih je teško iseći, a da se ne zamažete i ne napravite haos u kuhinji. Upravo zato donosimo trik koji ćete obožavati.

Trik za tortu

TikTok korisnica ,,bellyfull.net" je podelila odličan trik za skladištenje ostatka isečene torte. Sve što je potrebno jeste jedna plastična kutija.

 

 

Umesto da ubaci parče torte direktno u kutiju, ona je stavila poklopac kutije na sto i na njega stavila tortu. Preko torte je stavila kutiju i čvrsto je priljubila uz poklopac kako bi torta zadržala svežinu.

Iako trik nije nov, mnogi pratioci su bili zahvalni što ih je podsetila, a oni koji nisu znali za njega su naučili nešto novo i bili zahvalni na tome. U svakom slučaju, nije na odmet sačuvati ovaj sjajan trik i vratiti mu se nakon svakog slavlja.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading