Potrebno samo 1 jaje: Ovaj trik će vam pomoći da iskoristite celu teglicu od namaza, sve domaćice ga obožavaju

Vesti 20.03.2024 18:17 0

Kler je u jednom od svojih najnovijih videa svojim pratiocima dala sjajnu i ukusnu ideju...

Kler

Printscreen/TikTok/condimentclaire

Kulinarska TikTokerka Kler, vlasnica profila ,,condimentclaire", nas je svojevremeno naučila kako da napravimo jednostavan francuski kolač poznat kao ,,gateau au yaourt", tj. kolač sa jogurtom, a sada deli fantastičan trik koji će vam pomoći da iskoristite celu teglicu ukusnog namaza.

Bilo da je u teglici ajvar, pašteta ili nešto treće, njen trik će odraditi posao toliko dobro da ćete biti oduševljeni, i vrlo siti.

Kako kaže Kler

Kler je u jednom od svojih najnovijih videa svojim pratiocima dala sjajnu i ukusnu ideju pokazavši da je jedno jaje dovoljno da bi se iskoristila cela sadržina teglice namaza.

 

 

Ona je uzela tetrapak belanaca i sipala deo u teglicu, zatvorila je i krenula da mućka. Kada je osetila da su belanca dovoljno pomešana sa preostalim sosom, mešavinu je usula u tiganj kako bi ispržila belanca. 

Kler nije dodavala začine jer je sos već bio dovoljno začinjen, ali vi možete ukoliko želite. Takođe vam nisu potrebna belanca u tetrapaku, već samo jedno jaje. Možete iskoristiti celo jaje ili izdvojiti belance, kao što je uradila Kler.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading