Kulinarska TikTokerka Kler, vlasnica profila ,,condimentclaire", nas je svojevremeno naučila kako da napravimo jednostavan francuski kolač poznat kao ,,gateau au yaourt", tj. kolač sa jogurtom, a sada deli fantastičan trik koji će vam pomoći da iskoristite celu teglicu ukusnog namaza.
Bilo da je u teglici ajvar, pašteta ili nešto treće, njen trik će odraditi posao toliko dobro da ćete biti oduševljeni, i vrlo siti.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Kako kaže Kler
Kler je u jednom od svojih najnovijih videa svojim pratiocima dala sjajnu i ukusnu ideju pokazavši da je jedno jaje dovoljno da bi se iskoristila cela sadržina teglice namaza.
Ona je uzela tetrapak belanaca i sipala deo u teglicu, zatvorila je i krenula da mućka. Kada je osetila da su belanca dovoljno pomešana sa preostalim sosom, mešavinu je usula u tiganj kako bi ispržila belanca.
Kler nije dodavala začine jer je sos već bio dovoljno začinjen, ali vi možete ukoliko želite. Takođe vam nisu potrebna belanca u tetrapaku, već samo jedno jaje. Možete iskoristiti celo jaje ili izdvojiti belance, kao što je uradila Kler.
Bonus video: