Jaja su zdrava i ukusna namirnica koja se brzo priprema. Mnogi ljudi ne mogu da zamisle doručak bez jaja, a njihova prednost jeste i što se mogu pripremiti na više načina. Na vama je da izaberete da li ćete jesti omlet, kajganu, kuvana jaja, jaja na oko.
Ako najviše volite jaja na oko, pročitajte ostatak teksta jer imamo genijalan kulinarski trik.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Shutterstock
- Ključ je u dodavanju vode u tiganj dok se jaja peku – tvrdi šef Majkl Skipione, sa "Food Networka".
Naime, kako kaže, voda može zaista da popravi stvar i dobićete savršeno jaje na oko.
Iako su "najbolja pečena jaja na oko" vrlo individualna stvar, odnosno ne volimo svi isto, recimo da je neka zlatna sredina jaje pečeno tako da se žumance ne raspukne, a belance nije prepečeno.

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

NOVI PRAVAC "OSLOBAĐA" CENTAR GRADA: Asfaltirani prvi kilometri na severnoj obilaznici oko Kragujevca, radi se i na petljama
