Sastojci:
Četiri krompira,
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
bibir,
450g mlevene govedine,
dve kašičice belog luka u prahu,
dve kašičice slatke paprike,
dva luka,
tri jajeta,
malo origana,
jedna cela pavlaka,
100 g čedar sira
Video upustvo
Priprema:
Iseckajte krompir i namažite tiganj sa uljem. Krenite da ređate krompir ali jedan deo krompira ostavite sa strane, zatim ga začinite i posolite. Po krompiru zatim pažljivo rasporedite meso i opet sve začinite i pospite preko beli luk i mlevenu papriku. Iseckajte luk i stavite preko govedine i dodajte ostatak krompira. Opet sve začinite i dodajte malo ulja. Prekrijte aluminijumskom folijom i pecite na 180 stepeni dok se krompir ne skuva, oko pola sata. Izmutite jaja, dodajte začine i pavlaku zatim izrendani sir. Sve to prelijte preko krompira i stavite opet da se peče na još 20 minuta. Prijatno!