Sastojci:
Četiri krompira,
bibir,
450g mlevene govedine,
dve kašičice belog luka u prahu,
dve kašičice slatke paprike,
dva luka,
tri jajeta,
malo origana,
jedna cela pavlaka,
100 g čedar sira
Video upustvo
Priprema:
Iseckajte krompir i namažite tiganj sa uljem. Krenite da ređate krompir ali jedan deo krompira ostavite sa strane, zatim ga začinite i posolite. Po krompiru zatim pažljivo rasporedite meso i opet sve začinite i pospite preko beli luk i mlevenu papriku. Iseckajte luk i stavite preko govedine i dodajte ostatak krompira. Opet sve začinite i dodajte malo ulja. Prekrijte aluminijumskom folijom i pecite na 180 stepeni dok se krompir ne skuva, oko pola sata. Izmutite jaja, dodajte začine i pavlaku zatim izrendani sir. Sve to prelijte preko krompira i stavite opet da se peče na još 20 minuta. Prijatno!