Sastojci:
150 g brokolija
200 g karfiola
dva jajeta
125 ml pavlake za kuvanje
80-90 g brašna
jedna kašičica praška za pecivo
prstohvat šećera
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Brokoli i karfiol podelite na cvetove i isecite na komade. Provucite kroz mašinu za mlevenje mesa. Pomešajte jaja, pavlaku, brašno, šećer, so i lagano umutite. Dodajte povrće u tu smesu. Lepo sjedinite, pa kašikom vadite smesu i sipajte u tiganj u kojem ste zagrejali ulje. Pržite sa obe strane.
