Brz kolač, a gosti i ukućani će uživati!
Ovaj kolač osvežava, dealan je kada su napolju visoke temperature jer ne morate da stojite pored šporeta!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci:
- 15 g želatina + 75 ml vode
- 400 g krem sira
- 400 g grčkog jogurta
- 100 g šećera
- 1 kesica vanilin šećera
- 200 g jagoda ili nekog voća po želji
- 150 g jagoda
- 50 g šećera
Pročitajte još
Ovako to rade bake iz ITALIJE: Napravite ukusno i vazdušasto testo za picu u samo par koraka
Priprema:
- Želatin razmutite u vodi. Zatim u drugoj posudi umutite krem sir, jogurt, šećer i vanilin šećer. Dodajte želatin i sve sjedinite. Na kraju dodajte iseckane jagode, promešajte i sipajte u kalup, pa stavite u frižider na 2 sata.
- U blenderu napravite kašu od jagoda i šećera i sipajte preko zaleđenog kolača. Možete da dekorišete jagodama.
