Sastojci:
- 2 margarina
- 600gr šećera u prahu
- 16 jaja
- 200gr mlevene plazme
- 600gr čokolade
- 100gr šlaga
Pripema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
U tepsiju staviti pek papir a rernu ugrejati na 250 stepeni. Staviti 6 kašika krema, rasporediti ravnomerno i peći ovakve tri kore 5-7 minuta.
Ohladiti kore pa filovati.
Kora I, krem, pa šlag. Tako uraditi tri puta, dekoracija po želji.
Čokoladnu tortu prohladiti pa poslužiti.
