Sastojci:
- 2 margarina
- 600gr šećera u prahu
- 16 jaja
- 200gr mlevene plazme
- 600gr čokolade
- 100gr šlaga
Pripema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
U tepsiju staviti pek papir a rernu ugrejati na 250 stepeni. Staviti 6 kašika krema, rasporediti ravnomerno i peći ovakve tri kore 5-7 minuta.
Ohladiti kore pa filovati.
Kora I, krem, pa šlag. Tako uraditi tri puta, dekoracija po želji.
Čokoladnu tortu prohladiti pa poslužiti.