Sastojci:
- 3 parčeta oslića
- 1 glavica belog luka
- suncokretovo ulje
- svež peršun
- suvi začini
- origano, bosiljak, mirođija
- maslinovo ulje
Priprema:
1. Suvi začini se izmešaju pa se riba isečena na parčiće dobro prelije njima i ostavi da odstoji dva sata u frižideru. Zatim se stavlja u pleh na papir za pečenje i preliva uljem (po kašicica na svako parče).
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
2. Tepsiju prekriti aluminijumskom folijom i peći oko pola sata na 200 stepeni, zatim foliju skinuti i peći još oko 15 minuta.
3. U činiju staviti dosta iseckanog belog luka i peršuna, maslinovog ulja i soli, pa sve to preliti preko vrele ribe.
4. Vratiti foliju na ribu i ostaviti da odstoji dok se riba ne umlači da upije ukuse.
BONUS VIDEO