Sastojci:
- Svinjska džigerica 400 g
- Ulje 4-5 kašika
- Crni luk 2 glavice
- Peršun list 1 kašika
- Mleko 2 dl
- Palenta
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema
Zagreje se 4-5 kašika ulja, pa se dodaju 2 glavice sitno isečenog crnog luka i pola kašike sitno isečenog peršunovog lista i propržiti. Tada se džigerica, koja je odstojala par sati u mleku, izvaditi i iseći na odreske duge oko 5, a široke oko 2 cm i tanke kao tupa strane noža, poredja na luk i odma poklopiti. Posto omekša, nalije se malo govedjom supom ili vrelom vodom i još četvrt sata pržiti. Na kraju se posoli i odmah služi sa palentom.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO