Sastojci:
Jedan ananas
80 g šećera
jedan litar filtrirane vode

Shutterstock
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Ananasu odstranite vrh na kom se nalaze listovi pa ga operite sodom bikarbonom. Isecite koru, unutrašnjost i srce ananasa. U sterilisanu teglu ređajte koru i srce. Pospite šećerom pa nalijte vodom. Stavite na tamno mesto i ostavite 2 nedelje da fermentira. Malo protresite teglu svakog dana. Procedite u čiste flaše nakon 2 nedelje i koristite za salate, soseve.
BONUS VIDEO