Sastojci:
250 g tikvica
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
70 g čeri paradajza
dva čena belog luka
jedan mladi luk
malo peršuna
tri jajeta
50 g parmezana
50 g kisele pavlake
Priprema:
Tikvice isecite na debele kolutove, a zatim izvadite sredinu. Treba da ostane samo kolut od kore, ali malo deblji. U posudi pomešajte sitno seckanu šunku, pa posolite i pobiberite. Dodajte sitno seckani paradajz, mleveni čen belog luka, seckani mladi luk i peršun, kao i jaja, parmezan i pavlaku. Sve dobro sjedinite. Kolutove od tikvica stavite u tiganj u kojem ste zagrejali ulje, pa u unutrašnjost koluta sipajte kašiku smese. Pržite s obe strane po nekih četiri minuta.
BONUS VIDEO