Sastojci:
250 g tikvica
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
70 g čeri paradajza
dva čena belog luka
jedan mladi luk
malo peršuna
tri jajeta
50 g parmezana
50 g kisele pavlake
Priprema:
Tikvice isecite na debele kolutove, a zatim izvadite sredinu. Treba da ostane samo kolut od kore, ali malo deblji. U posudi pomešajte sitno seckanu šunku, pa posolite i pobiberite. Dodajte sitno seckani paradajz, mleveni čen belog luka, seckani mladi luk i peršun, kao i jaja, parmezan i pavlaku. Sve dobro sjedinite. Kolutove od tikvica stavite u tiganj u kojem ste zagrejali ulje, pa u unutrašnjost koluta sipajte kašiku smese. Pržite s obe strane po nekih četiri minuta.
BONUS VIDEO