Sastojci
- 1 kg krompira
- 500 g šargarepe
- 2-3 glavice crnog luka
- So
- malo ulja
- origano
- peršun
Priprema
Krompire i šargarepu oljuštiti, iseckati na kockice (šargarepu na kolutiće). Propržiti luk na ulju (ako postite na vodi, samo ga omekšajte toplom vodom).
U tiganj dodajte krompir i šargarepu, posolite, poklopite i ostavite da se krčka na tihoj vatri. Čorba je gotova kad se povrće omekša, a smesa zgusne.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Po želji, na kraju dodajte i iseckan peršun i malo origana.
BONUS VIDEO