Sastojci:
- 900 g brašna
- 1 kvasac (sveži ili suvi)
- 300 g sira
- 1 jaje
- 3 kašičice soli
- 4 kašike šećera
- 9 kašika ulja
- 1/2 l kisele vode
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Pomešajte brašno sa kvascem, solju, šećerom i uljem, pa zamesite testo sa kiselom vodom. Ostavite testo da odstoji 15 minuta, a zatim ga razvucite oklagijom na 5 mm debljine. Testo najpre secite na trake, a zatim na trouglove. Filujte svaki trougao sa kašičicom sira. Uvijte kiflice, poređajte u pleh na peki papir i premažite umućenim jajetom. Pecite u rerni na 200 stepeni pola sata.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO