Sastojci:
- 6 jaja
- 6 kašika šećera
- 2 kašike brašna
- 4 kašike griza
- 1 l mleka
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Umutite odvojeno belanca i zatim žumanca sa šećerom. U žumanca dodajte brašno i griz i umutite da se sjedini. U tu smesu dodajte belanca i varjačom promešajte dok se ne sjedini. Tanko premažite pleh uljem, sipajte smesu i pecite na 200°C dok patišpanj ne dobije finu žutu boju. Kad je gotovo izvadite iz rerne i sačekajte minut dva, pa prelijte mlekom.
BONUS VIDEO