Sastojci:
- 6 jaja
- 6 kašika šećera
- 2 kašike brašna
- 4 kašike griza
- 1 l mleka
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Umutite odvojeno belanca i zatim žumanca sa šećerom. U žumanca dodajte brašno i griz i umutite da se sjedini. U tu smesu dodajte belanca i varjačom promešajte dok se ne sjedini. Tanko premažite pleh uljem, sipajte smesu i pecite na 200°C dok patišpanj ne dobije finu žutu boju. Kad je gotovo izvadite iz rerne i sačekajte minut dva, pa prelijte mlekom.
BONUS VIDEO