Sastojci:
300 g kuvane piletine
150 g šargarepe
150 g graška
so po izboru
150 g Kukuruza šećerca
100 g gorgonzole
150 g makarona
jedna kašika senfa
400 ml kisele pavlake
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Kuvanu piletinu narežite na kockice.
Piletini dodajte ohlađeno kuvano povrće i oceđeni kukuruz.
Narendajte gorgonzolu u kuvanu o ohlađenu testeninu, a senf i oavlaku prelijte preko salate od piletine i makarona i sve lepo promešajte.
Prijatno!
