Evo šta NIKAKO ne treba da radite tokom ODNOSA: Zbog ovoga vam se SPUŠTA libido i ne doživljavate ORGAZAM

Vesti 22.09.2022 22:15 0

Reči ponekad zaista imaju veliku snagu. Mogu da ulepšaju nečiji dan, povrede nekoga, donesu uzbuđenje, ali i da pokvare zadovoljstvo u krevetu

Evo šta NIKAKO ne treba da radite tokom ODNOSA: Zbog ovoga vam se SPUŠTA libido i ne doživljavate ORGAZAM

Shutterstock

 

1. Ne predlažite partneru nešto u šta niste sigurni

Iako vam se sviđa pomisao na određenu vrstu seksa, nemojte to pokušavati niti predlagati tokom seksa. Postoji mogućnost da vam se neće svideti ili da niste u potpunosti spremni na taj korak, što će samo pokvariti ovaj uzbudljivi i strastveni trenutak. Pre eksperimentisanja razgovarajte s partnerom o svojim željama i pripremite telo i um na eksperimente.

2. Ne pričajte o kućnim poslovima ili bilo kakvim obavezama

Pitanja poput "jesi li nahranio psa" ili "jesi li platila račun za struju" ne spadaju u teme razgovora o kojima vaš partner želi da sluša tokom seksa. Za vreme vođenja ljubavi, izbegavajte rasprave o deci ili obavezama. Prihvatite seks kao opuštajući čin u kojem zaboravljate na sva opterećenja i frustracije.

3. Ne hvalite partnera ako to zaista ne mislite

Ne lažirajte orgazme i ne govorite partneru da je najbolji ljubavnik/ca ako to zaista ne mislite. Ako ga uverite da je uradio nešto dobro, možda ćete biti osuđeni na to da vam stalno pruža nešto što vam se u stvari ne sviđa. Osim toga, vi ste odgovorni za svoj orgazam, zato nemojte sebi uskraćivati uzbuđenje ni na koji način.

4. Ne komentarišite partnerov izgled na negativan način

Uvek podsetite svog partnera da izgleda seksi. Spavaća soba je idealna za deljenje komplimenata. Ostanite uvek pri pozitivnim komentarima. Zapamtite da isticanje nepravilnosti sigurno ne vodi do dobrog seksa.

5. Ne započinjite svađu

Otvoreni i iskreni razgovori su ključni deo srećnog odnosa. Međutim, za sve postoji vreme i mesto, zato ozbiljne rasprave ostavite van postelje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading