Sastojci:
- 500 gr mlevenog mesa po izboru
- 100 ml ulja
- 1 glavica crnog luka
- 400 gr testenine
- 1 kašika crvene, mlevene paprike
- 1 kašika suvog začina
- pola kašičice soli
- 1 kašika brašna
- 500 ml vode
- 500 ml mleka
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Iseckajte luk i dodajte malo vode, ulje i suve začine kako bi sve lepo prodinstali.
Zatim dodati mleveno meso u smesu i čašu vode, pa dinstati dok voda ne ispari.
Skloniti sa vatre pa dodati pola vode, mleko i začine.
Brašno mutiti sa vodom, tako da ne ostanu grudvice, pa dodati zajedno u smesu.
Rernu uključite na 200 stepeni da se zagreje.
Posle pola sata pečenja, lagano samo varljačom promešajte.
Gotovo je kada voda ispari, ali je potrebno da ipak malo ostane pri dnu, da bi testenina bila kremastija.
Dodajte sir pred kraj po želji.
Prijatno!

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“
