Nećete primetiti da u ovom ručku nema mesa, a ono najvažnije je da je bogato i preukusno jelo.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
- pakovanje špageta
- 1 konzerva (400 g) paradajz pelata
- maslinovo ulje
- 2 čena belog luka
- origano, so, biber
- parmezan
Priprema:
Propržite sekani beli luk na maslinovom ulju pa zatim dodajte origano, paradajz palet,so i biber i ostavite 15 minuta tako da se krčka.
Kada se skuvaju špagete procedite ih pa zatim dodajte sos. Krčkajte sve to zajedno jos jedno pet minuta, i obavezno probajte sos. Dodajte začine dodatno po ukusu. Preko možete prosuti malo parmezana ako ga volite.
BONUS VIDEO