- Sastojci:
pola šolje pirinča
1 tunjevina
100 g kačkavalja
puter
pola glavice luka
so
biber
pavlaka za kuvanje
kesica mešanog povrća
po ukusu dodajte marinirane pečurke ili crne masline
- Priprema:
Zagrejte tiganj i istopite puter, pa zatim dodajte pirinač. Iseckani luk takođe dodajte i mešajte još nekoliko minuta. Posolite i dodajte dodatne začine po želji a nakon toga sastojke prelite sa dve čaše vode. U posebnoj šerpici u vodu ubacite mešano povrće i kuvajte jedno 15-20 minuta. Kada se završi kuvanje, sjedinjite sve u jednu šerpicu a nakon toga dodajte pavlaku za kuvanje i mešajte dok pirinač ne nabubri, i dodajte tunjevinu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete