Mnoge domaćice su navikle da za čišćenje kuhinjskih površina, nameštaja i kupatila koriste blaže ili jače rastvore sirćeta. On je odličan i za glancanje šporeta, ali i neke druge male aparate poput tostera ili kuvala za vodu.
Međutim, mnogima smeta miris sirćeta. Mada će on za kratko vreme da izvetri, savetujemo vam da isprobate ovaj trik i napravite mirisno sirće po svojoj želji. Aromatična svojstva bilja i voća treba maksimalno iskoristiti.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

Printscreen
Ako volite citruse, sačuvajte koru od limuna i pomorandže, a ako imate bašticu, uberite ruzmarin ili ga, jednostavno, nabavite na pijaci. Vrlo jak i osvežavajući miris imaju i borove iglice.
U tegle dodajte redom - u jednu koru limuna, u drugu pomorandže, u treću ruzmarin, a u poslednju iglice bora. Nalijte svaku sirćetom, dobro zatvorite i ostavite da odstoji 24 sata. Procedite i, kroz levak, sipajte u bočice sa raspršivačem i vaše novo, mirisno sirće je spremno za čišćenje.