11:50 Zdravlje "Carski rez NE SME da postane stvar IZBORA": Ginekolog Milošević objasnio koje su PREDNOSTI prirodnog porođaja koje žene zanemaruju
09:50 Porodica Njenu postporođajnu DEPRESIJU je samo SUPRUG shvatio ozbiljno: "Pronalazio sam je u dnu ormara, na podu s crvenim i uplakanim očima "
08:10 Ispovesti Nesvakidašnja situacija: Nisu stigli do bolnice, pa je beba rođena u vatrogasnoj stanici
11:20 Zdravlje "Mislila sam da UMIREM, puzala sam po bolnici od BOLOVA": Žena UPOZORILA sve na OVE moguće komplikacije, jer je jedva ostala ŽIVA!
09:31 Ispovesti Zamolila je supruga da fotografiše porođaj: Sve što je želela su predivne uspomene, a ovo je URNEBESNO!
20:00 Ispovesti Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
18:00 Poznati Influenserka Marija (23) izgubila je BEBU nakon porođaja: Oprostila se uz emotivne reči od sina "Anđeo više nije sa nama"
12:41 Ispovesti Ovo je najbizarnija TORTA koju ćete ikada videti: Lidija je htela da dočara POROĐAJ, rezultat je JEZIV
08:20 Porodica Ceo INTERNET vrišti od smeha REAKCIJAMA muža dok mu se žena PORAĐA: "Zbog čega muškarci ovoliko drame?"
16:40 Porodica "Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!
22:00 Poznati Mesecima je trpela JAKE bolove: Kada se porodila, imala je šta da vidi - Bebina noga je bila skroz...
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima