20:25 Ispovesti Milica iz Bora nam se požalila: Postala sam MAJKA pre četiri meseca, najbolja drugarica me napala jer sam se ovako porađala
14:27 Poznati Anica Dobra postala baka: Ćerka Mina Softić se porodila u tajnosti, a evo kog pola je beba
15:20 Ispovesti Nakon što se porodila saznala je JEZIVU istinu: Trebala je da se uda za NJEGA, a onda su stigle PORUKE koje su sve PROMENILE!
09:40 Poznati Porodila se Sajsi MC: Na svet je donela DEVOJČICU, a sada se nagađa da je dobila OVO zaboravljeno ime
08:00 Porodica Na početku trudnoće su rekli da će roditi "monstruma": Nije želela da ABORTIRA, cela bolnica je gledala u dete, a posle TRI godine ovako izgleda
14:30 Porodica Poznatu voditeljku porodio je MUŽ u kupatilu: "Nismo ni stigli da nazovemo HITNU pomoć, još nisam svesna šta se desilo"
11:50 Zdravlje "Carski rez NE SME da postane stvar IZBORA": Ginekolog Milošević objasnio koje su PREDNOSTI prirodnog porođaja koje žene zanemaruju
09:50 Porodica Njenu postporođajnu DEPRESIJU je samo SUPRUG shvatio ozbiljno: "Pronalazio sam je u dnu ormara, na podu s crvenim i uplakanim očima "
08:10 Ispovesti Nesvakidašnja situacija: Nisu stigli do bolnice, pa je beba rođena u vatrogasnoj stanici
11:20 Zdravlje "Mislila sam da UMIREM, puzala sam po bolnici od BOLOVA": Žena UPOZORILA sve na OVE moguće komplikacije, jer je jedva ostala ŽIVA!
09:31 Ispovesti Zamolila je supruga da fotografiše porođaj: Sve što je želela su predivne uspomene, a ovo je URNEBESNO!
15:07 Lepota i Moda Nisu dovoljne samo kreme, SPF, nego mora i ovo: Nokti i kosa rastu kao iz vode, a tek koža — kao kod beba
15:06 Horoskop Novčani vikend horoskop od 20. do 22. juna: Vage će imati neplanirani priliv novca, dok Škorpije upadaju u dugovanje, sve u svemu biće neizvesno
14:44 Dom i saveti Svi gledaju boju i repić: Deda Živan kaže – pogledaj OVO i izabraćeš lubenicu slatku kao med
14:41 Dom i saveti Ni mrlja neće ostati, spada sve kao od šale: Dodajte samo ovaj sastojak u vodu, staklo će biti kristalno čisto
14:15 Poznati Ni crna pantera nije imuna na bivšeg: Naomi se vratila staroj ljubavi, fatalni di džej pomrsio joj sve konce
13:40 Dom i saveti Spas od paklenih vrućina: Ovaj napitak hladi telo, štiti srce, kožu i topi kilograme