15:00 Porodica Dokaz da je blizanačka veza posebna: Sestre se rodile bebe u roku od dva sata, a nisu imale isti termin za porođaj!
09:31 Porodica Mila je dokaz da su ČUDA moguća: Počela sam da se PORAĐAM u KUPATILU, uhvatila sam je da ne ispadne na pod - Bila je malo teža od VEKNE HLEBA!
17:07 Porodica Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!
14:40 Porodica Mislila je da ima kamen u bubregu: Zbog bolova su je HITNO primili u bolnicu, a onda je usledila opšta histerija
12:00 Porodica Prvi na svetu je rođen sa VIŠKOM kože: Doktori se ŠOKIRALI kada su ga ugledali, a evo kako on danas IZGLEDA (FOTO)
09:34 Ispovesti Šokirala se kad je ugledala BEBU nakon porođaja: Doktori su se našli u čudu, nikada ništa slično nisu videli (VIDEO)
09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
14:29 Poznati Novak Đoković postao STRIC: Porodila se Saška Veselinov, ona i Đorđe dečaku su dali MOĆNO ime
20:25 Ispovesti Milica iz Bora nam se požalila: Postala sam MAJKA pre četiri meseca, najbolja drugarica me napala jer sam se ovako porađala
14:27 Poznati Anica Dobra postala baka: Ćerka Mina Softić se porodila u tajnosti, a evo kog pola je beba
15:20 Ispovesti Nakon što se porodila saznala je JEZIVU istinu: Trebala je da se uda za NJEGA, a onda su stigle PORUKE koje su sve PROMENILE!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac