15:36 Poznati Porodila se Bojana Barović: Rodila je devojčicu kojoj su dali prelepo, staro srpsko ime
08:42 Ispovesti Porodila se sama u toaletu svoje kuće: "Sve se brzo odigrala i sama sam prihvatila bebu, ali to nije ono što me je najviše iznenadilo"
13:46 Porodica Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali
12:10 Porodica "Bilo je svega, ima mnogo TRAUMATIČNIH stvari": Muškarac do DETALJA opisao kako je bilo gledati svoju ženu dok se PORAĐA
10:20 Poznati Imala je 14 pobačaja, a onda se desilo ČUDO: Bivša misica je zbog svoje DIJAGNOZE mislila da više nikada neće postati majka (FOTO)
22:20 Porodica Hani su doktori rekli da joj je beba u stomaku UMRLA: Otkucaja srca nije bilo, rekli su da moraju HITNO da je porode, a onda se desilo čudo
16:40 Ispovesti Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu
11:45 Poznati Biljana Tipsarević je OVO skroz izbacila iz ishrane i SMRŠALA 30 kilograma: Otkrila nam je TAJNU njenog savršenog izgleda, evo šta ona svaki dan jede
15:00 Ispovesti Srpska STJUARDESA ispričala kao izgleda POROĐAJ u avionu: Osoblje priskače u pomoć i obavezno PRVO radi sledeću stvar
10:23 Poznati "Dok su svi iz porodilišta iznosili decu, ja sam izašla praznih ruku": Bolna ISPOVEST, poznate šminkerke koja je izgubila blizance
14:42 Porodica Tamara se PORODILA u avionu, a NIJE znala da je trudna: Detetu je dala IME po čoveku koji joj je POMOGAO, a u Srbiji ima DIVNO značenje
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima