20:00 Ispovesti Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
18:00 Poznati Influenserka Marija (23) izgubila je BEBU nakon porođaja: Oprostila se uz emotivne reči od sina "Anđeo više nije sa nama"
12:41 Ispovesti Ovo je najbizarnija TORTA koju ćete ikada videti: Lidija je htela da dočara POROĐAJ, rezultat je JEZIV
08:20 Porodica Ceo INTERNET vrišti od smeha REAKCIJAMA muža dok mu se žena PORAĐA: "Zbog čega muškarci ovoliko drame?"
16:40 Porodica "Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!
22:00 Poznati Mesecima je trpela JAKE bolove: Kada se porodila, imala je šta da vidi - Bebina noga je bila skroz...
15:36 Poznati Porodila se Bojana Barović: Rodila je devojčicu kojoj su dali prelepo, staro srpsko ime
08:42 Ispovesti Porodila se sama u toaletu svoje kuće: "Sve se brzo odigrala i sama sam prihvatila bebu, ali to nije ono što me je najviše iznenadilo"
13:46 Porodica Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali
12:10 Porodica "Bilo je svega, ima mnogo TRAUMATIČNIH stvari": Muškarac do DETALJA opisao kako je bilo gledati svoju ženu dok se PORAĐA
10:20 Poznati Imala je 14 pobačaja, a onda se desilo ČUDO: Bivša misica je zbog svoje DIJAGNOZE mislila da više nikada neće postati majka (FOTO)
14:15 Poznati Ni crna pantera nije imuna na bivšeg: Naomi se vratila staroj ljubavi, fatalni di džej pomrsio joj sve konce
13:40 Dom i saveti Spas od paklenih vrućina: Ovaj napitak hladi telo, štiti srce, kožu i topi kilograme
13:15 Zdravlje Visoki holesterol može se videti u očima: Može biti jako opasno ako primetite ovu promenu
13:02 Dom i saveti Malo ljudi zna čemu služi dugme "dry": Tajna funkcija klima uređaja koja štedi novac
12:50 Dom i saveti Ritual čišćenja koji se naše bake izvodile jednom mesečno: Ako želite da se u kuću vrati zdravlje, mir, sreća uradite 1 stvar. a tiče se podova
12:24 Poznati Opet se digla frka oko nje, šta je to sada radila? Je l' to sužavala struk ponovo, evo kako sada izgleda