09:31 Ispovesti Zamolila je supruga da fotografiše porođaj: Sve što je želela su predivne uspomene, a ovo je URNEBESNO!
20:00 Ispovesti Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
18:00 Poznati Influenserka Marija (23) izgubila je BEBU nakon porođaja: Oprostila se uz emotivne reči od sina "Anđeo više nije sa nama"
12:41 Ispovesti Ovo je najbizarnija TORTA koju ćete ikada videti: Lidija je htela da dočara POROĐAJ, rezultat je JEZIV
08:20 Porodica Ceo INTERNET vrišti od smeha REAKCIJAMA muža dok mu se žena PORAĐA: "Zbog čega muškarci ovoliko drame?"
16:40 Porodica "Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!
22:00 Poznati Mesecima je trpela JAKE bolove: Kada se porodila, imala je šta da vidi - Bebina noga je bila skroz...
15:36 Poznati Porodila se Bojana Barović: Rodila je devojčicu kojoj su dali prelepo, staro srpsko ime
08:42 Ispovesti Porodila se sama u toaletu svoje kuće: "Sve se brzo odigrala i sama sam prihvatila bebu, ali to nije ono što me je najviše iznenadilo"
13:46 Porodica Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali
12:10 Porodica "Bilo je svega, ima mnogo TRAUMATIČNIH stvari": Muškarac do DETALJA opisao kako je bilo gledati svoju ženu dok se PORAĐA
22:02 Horoskop Stiže nova era: Subota, 5. jul je dan kada ova 3 horoskopska znaka dobijaju nalet inspiracije, snažniji su nego što misle
21:31 Zdravlje Otok, bol u stomaku i leđima: Ne ignorišite signale koje vam šalje telo, mogu ukazivati na ozbiljan problem
21:00 Dom i saveti Nije 40, a ni 60: Evo koja temperatura je idealna za pranje posteljine, duže će vam trajati
20:29 Poznati Napravio životnu grešku: Bred Pit se i dalje kaje zbog ove stvari, tiče se odnosa sa Anđelinom
19:57 Ispovesti Vulkan je divljao, a on stao ispred nje i...: Muškarac rizikovao život radi devojke, nije hteo da se pomeri dok nije rekla ovo
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 5. jul: Škorpije čekaju ozbiljne prilike, Vodolije u sukobu sa porodicom