16:40 Porodica "Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!
22:00 Poznati Mesecima je trpela JAKE bolove: Kada se porodila, imala je šta da vidi - Bebina noga je bila skroz...
15:36 Poznati Porodila se Bojana Barović: Rodila je devojčicu kojoj su dali prelepo, staro srpsko ime
08:42 Ispovesti Porodila se sama u toaletu svoje kuće: "Sve se brzo odigrala i sama sam prihvatila bebu, ali to nije ono što me je najviše iznenadilo"
13:46 Porodica Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali
12:10 Porodica "Bilo je svega, ima mnogo TRAUMATIČNIH stvari": Muškarac do DETALJA opisao kako je bilo gledati svoju ženu dok se PORAĐA
10:20 Poznati Imala je 14 pobačaja, a onda se desilo ČUDO: Bivša misica je zbog svoje DIJAGNOZE mislila da više nikada neće postati majka (FOTO)
22:20 Porodica Hani su doktori rekli da joj je beba u stomaku UMRLA: Otkucaja srca nije bilo, rekli su da moraju HITNO da je porode, a onda se desilo čudo
16:40 Ispovesti Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu
11:45 Poznati Biljana Tipsarević je OVO skroz izbacila iz ishrane i SMRŠALA 30 kilograma: Otkrila nam je TAJNU njenog savršenog izgleda, evo šta ona svaki dan jede
15:00 Ispovesti Srpska STJUARDESA ispričala kao izgleda POROĐAJ u avionu: Osoblje priskače u pomoć i obavezno PRVO radi sledeću stvar
18:39 Poznati Da li se oni sve više udaljavaju od Čarlsa? Kejt i Vilijam doneli odluku koja se kraljevskoj porodici nimalo nije dopala
18:08 Zdravlje Ključ dugovečnosti se nalazi u ovom povrću: Jača srce, a povoljno utiče i na dijabetes
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
16:27 Poznati Dobro se udala: Glumica je bila tužna što joj ćerka neće biti na venčanju, ali onda je tata smislio genijalan plan