16:11 Poznati Porodila se Sijena Miler: Slavna glumica na svet donela svoje drugo dete, a evo kog je pola beba
12:39 Porodica Nenad je jedva čekao da vidi sina: „Na porođaju me je dočekalo neprijatno iznenađenje, shvatio sam da me je žena prevarila“
14:14 Porodica Čula je doktorov uzdah kad se porodila: Sve joj je bilo jasno kad je videla bliznakinje, cela sala je zaplakala
14:28 Ispovesti "Nisam je ni pogledala“: Potresna ispovest Beograđanke koja je ostavila bebu u porodilištu
13:04 Poznati Vidno iscrpljena na novim fotkama: Kortni Kardašijan uslikana po izlasku iz bolnice, sakrila umorno lice ispod naočara
12:38 Ispovesti Zbog jezivih grčeva u stomaku hitno je otišla u bolnicu: Lekari su bili šokirani, ono što se desilo promenilo joj je život zauvek!
10:04 Ispovesti Bosanka ima 90 godina i puca od zdravlja: Nikad nije imala pritisak, nije bila u bolnici, a svako jutro praktikuje istu rutinu u koju se kune
13:30 Porodica Najlepša novinarka na svetu na stubu srama: Porodila se pre 3 sedmice, a već se vratila na posao
16:55 Poznati Seoska idila Marije Petronijević: Lepa glumica se juče porodila, a ovde će odgajati dete
17:39 Ispovesti Porodila se sa 17 godina i rekli su joj da je beba umrla: 27 godina kasnije dobila je poruku koja je promenila sve
17:43 Poznati "Dobrodošao moj prelepi anđele": Porodila se Serena Vilijams, a beba je dobila ime posebnog značenja
17:40 Poznati Rijana postala mama po drugi put: Njena porodica je bogatija za još jednog dečaka, svi nagađaju kako će se zvati beba
18:39 Poznati Da li se oni sve više udaljavaju od Čarlsa? Kejt i Vilijam doneli odluku koja se kraljevskoj porodici nimalo nije dopala
18:08 Zdravlje Ključ dugovečnosti se nalazi u ovom povrću: Jača srce, a povoljno utiče i na dijabetes
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
16:27 Poznati Dobro se udala: Glumica je bila tužna što joj ćerka neće biti na venčanju, ali onda je tata smislio genijalan plan