18:00 Poznati Ne znaju koliko sam PLAKALA i Boga molila da preživi: Posle TRI pobačaja Marija Mikić se ponovo porodila, dečaku je dala staro SRPSKO ime
08:00 Ispovesti Čudne simptome je pripisivala POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Posle rođenja deteta osećala se LOŠE, organi su OTKAZIVALI, gledala je smrti u oči
17:00 Porodica Pokazala trudnički stomak na dan porođaja, ljudi su začuđeni veličinom: "Ovo je poslednji put da u meni kuca četiri srca"!
15:00 Porodica Dokaz da je blizanačka veza posebna: Sestre se rodile bebe u roku od dva sata, a nisu imale isti termin za porođaj!
09:31 Porodica Mila je dokaz da su ČUDA moguća: Počela sam da se PORAĐAM u KUPATILU, uhvatila sam je da ne ispadne na pod - Bila je malo teža od VEKNE HLEBA!
17:07 Porodica Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!
14:40 Porodica Mislila je da ima kamen u bubregu: Zbog bolova su je HITNO primili u bolnicu, a onda je usledila opšta histerija
12:00 Porodica Prvi na svetu je rođen sa VIŠKOM kože: Doktori se ŠOKIRALI kada su ga ugledali, a evo kako on danas IZGLEDA (FOTO)
09:34 Ispovesti Šokirala se kad je ugledala BEBU nakon porođaja: Doktori su se našli u čudu, nikada ništa slično nisu videli (VIDEO)
09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
14:29 Poznati Novak Đoković postao STRIC: Porodila se Saška Veselinov, ona i Đorđe dečaku su dali MOĆNO ime
15:07 Lepota i Moda Nisu dovoljne samo kreme, SPF, nego mora i ovo: Nokti i kosa rastu kao iz vode, a tek koža — kao kod beba
15:06 Horoskop Novčani vikend horoskop od 20. do 22. juna: Vage će imati neplanirani priliv novca, dok Škorpije upadaju u dugovanje, sve u svemu biće neizvesno
14:44 Dom i saveti Svi gledaju boju i repić: Deda Živan kaže – pogledaj OVO i izabraćeš lubenicu slatku kao med
14:41 Dom i saveti Ni mrlja neće ostati, spada sve kao od šale: Dodajte samo ovaj sastojak u vodu, staklo će biti kristalno čisto
14:15 Poznati Ni crna pantera nije imuna na bivšeg: Naomi se vratila staroj ljubavi, fatalni di džej pomrsio joj sve konce
13:40 Dom i saveti Spas od paklenih vrućina: Ovaj napitak hladi telo, štiti srce, kožu i topi kilograme