09:31 Porodica Mila je dokaz da su ČUDA moguća: Počela sam da se PORAĐAM u KUPATILU, uhvatila sam je da ne ispadne na pod - Bila je malo teža od VEKNE HLEBA!
17:07 Porodica Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!
14:40 Porodica Mislila je da ima kamen u bubregu: Zbog bolova su je HITNO primili u bolnicu, a onda je usledila opšta histerija
12:00 Porodica Prvi na svetu je rođen sa VIŠKOM kože: Doktori se ŠOKIRALI kada su ga ugledali, a evo kako on danas IZGLEDA (FOTO)
09:34 Ispovesti Šokirala se kad je ugledala BEBU nakon porođaja: Doktori su se našli u čudu, nikada ništa slično nisu videli (VIDEO)
09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
14:29 Poznati Novak Đoković postao STRIC: Porodila se Saška Veselinov, ona i Đorđe dečaku su dali MOĆNO ime
20:25 Ispovesti Milica iz Bora nam se požalila: Postala sam MAJKA pre četiri meseca, najbolja drugarica me napala jer sam se ovako porađala
14:27 Poznati Anica Dobra postala baka: Ćerka Mina Softić se porodila u tajnosti, a evo kog pola je beba
15:20 Ispovesti Nakon što se porodila saznala je JEZIVU istinu: Trebala je da se uda za NJEGA, a onda su stigle PORUKE koje su sve PROMENILE!
09:40 Poznati Porodila se Sajsi MC: Na svet je donela DEVOJČICU, a sada se nagađa da je dobila OVO zaboravljeno ime
18:39 Poznati Da li se oni sve više udaljavaju od Čarlsa? Kejt i Vilijam doneli odluku koja se kraljevskoj porodici nimalo nije dopala
18:08 Zdravlje Ključ dugovečnosti se nalazi u ovom povrću: Jača srce, a povoljno utiče i na dijabetes
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
16:27 Poznati Dobro se udala: Glumica je bila tužna što joj ćerka neće biti na venčanju, ali onda je tata smislio genijalan plan