17:07 Porodica Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!
14:40 Porodica Mislila je da ima kamen u bubregu: Zbog bolova su je HITNO primili u bolnicu, a onda je usledila opšta histerija
12:00 Porodica Prvi na svetu je rođen sa VIŠKOM kože: Doktori se ŠOKIRALI kada su ga ugledali, a evo kako on danas IZGLEDA (FOTO)
09:34 Ispovesti Šokirala se kad je ugledala BEBU nakon porođaja: Doktori su se našli u čudu, nikada ništa slično nisu videli (VIDEO)
09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
14:29 Poznati Novak Đoković postao STRIC: Porodila se Saška Veselinov, ona i Đorđe dečaku su dali MOĆNO ime
20:25 Ispovesti Milica iz Bora nam se požalila: Postala sam MAJKA pre četiri meseca, najbolja drugarica me napala jer sam se ovako porađala
14:27 Poznati Anica Dobra postala baka: Ćerka Mina Softić se porodila u tajnosti, a evo kog pola je beba
15:20 Ispovesti Nakon što se porodila saznala je JEZIVU istinu: Trebala je da se uda za NJEGA, a onda su stigle PORUKE koje su sve PROMENILE!
09:40 Poznati Porodila se Sajsi MC: Na svet je donela DEVOJČICU, a sada se nagađa da je dobila OVO zaboravljeno ime
08:00 Porodica Na početku trudnoće su rekli da će roditi "monstruma": Nije želela da ABORTIRA, cela bolnica je gledala u dete, a posle TRI godine ovako izgleda
14:30 Porodica Poznatu voditeljku porodio je MUŽ u kupatilu: "Nismo ni stigli da nazovemo HITNU pomoć, još nisam svesna šta se desilo"
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima