09:44 Poznati Porodila se glumica Milena Živanović: Ćerki su ponosni roditelji dali ime jakog značenja!
10:15 Poznati Porodila se Lea Davogić: Ona je najpopularnija di-džej umetnica u Srbiji, a prvi snimak bebe je raznežio sve
21:00 Poznati OTKRIVENO: Evo ko je žena koja je Robertu De Niru rodila dete i njegovoj 80-toj godini (FOTO)
19:30 Poznati Porodila se Ana Ivanović! Slavlje u kući bivše teniserka i slavnog FUDBALERA, stigao je još jedan DEČAK!
18:00 Poznati Ne znaju koliko sam PLAKALA i Boga molila da preživi: Posle TRI pobačaja Marija Mikić se ponovo porodila, dečaku je dala staro SRPSKO ime
08:00 Ispovesti Čudne simptome je pripisivala POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Posle rođenja deteta osećala se LOŠE, organi su OTKAZIVALI, gledala je smrti u oči
17:00 Porodica Pokazala trudnički stomak na dan porođaja, ljudi su začuđeni veličinom: "Ovo je poslednji put da u meni kuca četiri srca"!
15:00 Porodica Dokaz da je blizanačka veza posebna: Sestre se rodile bebe u roku od dva sata, a nisu imale isti termin za porođaj!
09:31 Porodica Mila je dokaz da su ČUDA moguća: Počela sam da se PORAĐAM u KUPATILU, uhvatila sam je da ne ispadne na pod - Bila je malo teža od VEKNE HLEBA!
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli