16:50 Ispovesti Znak u centru grada zasmejava BEOGRAĐANE: Da li je ovo slučajna GREŠKA ili neslana ŠALA?
12:55 Ispovesti Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz PAKAO: "Ovo je neizdrživo, zašto me niko nije upozorio"
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
19:30 Ispovesti Tereza godinama JEDE KAMENJE: Kaže da joj se dopada njihov ukus, posebno kada ISISAVA BLATO iz njih (FOTO)
16:00 Ispovesti Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO
13:34 Ispovesti Ovako se proslavlja RAZVOD: Amerikanka napravila feštu, palila stare STVARI, pa sve OBJAVILA (VIDEO)
09:00 Ispovesti Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
22:00 Porodica Mislia je da NIKADA neće zatrudneti, a onda se desilo ČUDO: Nakon dugog iščekivanja na svet je donela 10 DECE (FOTO)
17:30 Ispovesti "Varam SUPRUGA, ali moja majka je kriva za sve": Rekla mi je samo četiri reči i to je bilo dovoljno da uplovim u avanturu
11:40 Ispovesti Redovno deli FOTOGRAFIJE na kojima doji bebu: Dobija odvratne komentare, mnogi misle da tako traži pažnju
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore