20:30 Ispovesti Jedva je izvukla živu glavu zbog greške ZUBARA: Želela je samo Holivudski osmeh, a završila sa ozbiljnom infekcijom (FOTO)
12:10 Ispovesti "Moja najbolja drugarica je UMRLA": Njen muž nije našao drugu ženu ali je OVO uradio i duboko POTRESAO sve!
10:10 Ispovesti Pet dana nakon što je ostala u NEPOKRETNA, muž je ostavio: "Nisam htela da ŽIVIM, ali se onda u pravo vreme desilo ČUDO"
16:50 Ispovesti Znak u centru grada zasmejava BEOGRAĐANE: Da li je ovo slučajna GREŠKA ili neslana ŠALA?
12:55 Ispovesti Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz PAKAO: "Ovo je neizdrživo, zašto me niko nije upozorio"
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
19:30 Ispovesti Tereza godinama JEDE KAMENJE: Kaže da joj se dopada njihov ukus, posebno kada ISISAVA BLATO iz njih (FOTO)
16:00 Ispovesti Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO
13:34 Ispovesti Ovako se proslavlja RAZVOD: Amerikanka napravila feštu, palila stare STVARI, pa sve OBJAVILA (VIDEO)
09:00 Ispovesti Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
19:58 Zdravlje Koji je bolji — beli ili braon pirinač? Svi mislili da je ovaj kvalitetniji, ali otkriven arsen, šta se to dešava?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. april: Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke
19:01 Poznati Bijonse iskopirala Aleksandru Pirjović? Plakali ste zbog Prije, sada ćete liti suze i zbog nje, ovo je preemotivno
18:26 Horoskop Danas je Mesec ušao u Blizance, 2 znaka pretrpeće promene: Jednom se smeši priliv novca, a drugom sledi raskid i ljubavni preokret
17:59 Dom i saveti Biće lagane, šuplje i ukusne sa širokim belim vencem u sredini: Kako se prave vazdušaste krofne kakve su mesile naše bake, evo u čemu je caka
17:30 Poznati Obline u prvom planu: Pevačica se utegla u legendarnu haljinu, jedva diše, a dečko je gleda sa vatrom u očima