22:00 Porodica Mislia je da NIKADA neće zatrudneti, a onda se desilo ČUDO: Nakon dugog iščekivanja na svet je donela 10 DECE (FOTO)
17:30 Ispovesti "Varam SUPRUGA, ali moja majka je kriva za sve": Rekla mi je samo četiri reči i to je bilo dovoljno da uplovim u avanturu
11:40 Ispovesti Redovno deli FOTOGRAFIJE na kojima doji bebu: Dobija odvratne komentare, mnogi misle da tako traži pažnju
07:50 Porodica Ovo je za OSUDU: Majka vukla za kosu i iz sveg glasa vređala maloletnu ĆERKU u liftu (VIDEO)
18:30 Ispovesti Nakon što je smršala 90 kilograma, otišla je na OPERACIJU: Viktorija se šokirala kada je videla svoj ISKASAPLJENI stomak
18:00 Porodica Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ
12:30 Ispovesti Mama šestoro dece živi u hotelu sa porodicom: "Svi kažu da ovo nije način za odgajanje dece, a meni je jeftino"
08:00 Ispovesti Sa DEČKOM je u vezi ŠEST godina: Sve je bilo U REDU dok nije saznala da joj je ROĐENI BRAT
22:30 Ispovesti Žena priznala:"Muž mi je preminuo, a ja samo mislim o tome kako je imao aferu sa mojom rođakom"
21:20 Porodica Valentina je rodila najviše dece na SVETU: Njen neobičan život će vas šokirati, ali i podatak o broju NASLEDNIKA
18:57 Ispovesti Za rođendansku tortu detetu mama je potrošila 600 dinara: Nije imala da izdvoji više novca, mnogi joj govore da treba da je bude sramota
19:58 Zdravlje Koji je bolji — beli ili braon pirinač? Svi mislili da je ovaj kvalitetniji, ali otkriven arsen, šta se to dešava?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. april: Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke
19:01 Poznati Bijonse iskopirala Aleksandru Pirjović? Plakali ste zbog Prije, sada ćete liti suze i zbog nje, ovo je preemotivno
18:26 Horoskop Danas je Mesec ušao u Blizance, 2 znaka pretrpeće promene: Jednom se smeši priliv novca, a drugom sledi raskid i ljubavni preokret
17:59 Dom i saveti Biće lagane, šuplje i ukusne sa širokim belim vencem u sredini: Kako se prave vazdušaste krofne kakve su mesile naše bake, evo u čemu je caka
17:30 Poznati Obline u prvom planu: Pevačica se utegla u legendarnu haljinu, jedva diše, a dečko je gleda sa vatrom u očima