07:50 Porodica Ovo je za OSUDU: Majka vukla za kosu i iz sveg glasa vređala maloletnu ĆERKU u liftu (VIDEO)
18:30 Ispovesti Nakon što je smršala 90 kilograma, otišla je na OPERACIJU: Viktorija se šokirala kada je videla svoj ISKASAPLJENI stomak
18:00 Porodica Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ
12:30 Ispovesti Mama šestoro dece živi u hotelu sa porodicom: "Svi kažu da ovo nije način za odgajanje dece, a meni je jeftino"
08:00 Ispovesti Sa DEČKOM je u vezi ŠEST godina: Sve je bilo U REDU dok nije saznala da joj je ROĐENI BRAT
22:30 Ispovesti Žena priznala:"Muž mi je preminuo, a ja samo mislim o tome kako je imao aferu sa mojom rođakom"
21:20 Porodica Valentina je rodila najviše dece na SVETU: Njen neobičan život će vas šokirati, ali i podatak o broju NASLEDNIKA
18:57 Ispovesti Za rođendansku tortu detetu mama je potrošila 600 dinara: Nije imala da izdvoji više novca, mnogi joj govore da treba da je bude sramota
11:50 Ispovesti "Nedeljko, bez uvrede, al PRESTAR si za Tviter": Stariji gospodin je POSVAĐAO Srbe komentarom da nije MUŠKI ovako se ponašati u marketu
09:54 Ispovesti Dečak (5) je bio ZDRAV, a mesecima KAŠLJAO: Kada su uradili rendgen, doktori su ostali u ŠOKU
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore