08:00 Ispovesti Pakao je počeo nakon što je poljubila LJUBIMCE: Za tren oka LICE joj je bilo prekriveno bolnim KRASTAMA
21:30 Ispovesti "Posebna sam": Ima 20 godina, a zbog ove NEIZLEČIVE bolesti izgleda kao da ide u predškolsko
21:00 Porodica Odgovori su nas zaprepastili: Pitali smo MUŠKARCE koji je NAJČEŠĆI razlog zašto izbegavaju intimne odnose sa parnerkom
15:30 Ispovesti Pre 13 godina je izgubila KAMERU u reci: Bila je zapanjena kada je ugledala svoje fotografije na internetu
19:30 Ispovesti David je UMRO i video zagrobni život: "Anđeli su predvideli dve smrti u mojoj porodici i obe su se ostvarile, muka mi je od ljudi koji misle da sam lud"
22:00 Ispovesti Dajra (19) je napustila standardni život i preselila se u njen AUTOMOBIL:"Imam SVE, nemojte da lečite svoje strahove na meni"
10:07 Ispovesti Ana je izgubila 152 kilograma: Htela je da deca budu ponosna na nju, a sada svoje telo mrzi još više
22:00 Ispovesti "Vikao je na mene zbog mog POLNOG organa": Marina je doživela ŠOKANTNO iskustvo na aerodromu
21:00 Zdravlje Pojeo je ostatke hrane koje je cimer ostavio: Završio je u BOLNICI i ubrzo su mu amputirane noge i svi prsti na rukama!
14:30 Ispovesti Ispovest uplašenog muškarca: "Očajnički želim da se moja devojka uda za mene, hoće li je to odbiti?"
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore