13:14 Ispovesti Misteriozna SMRT dečaka (2): Bio je ZDRAV i veseo, legao je da spava i nikada više se nije PROBUDIO
16:00 Ispovesti Iskrena ispovest LJUBAVNICE: "Bila sam naivna kad sam se upustila u vezu sa oženjenim muškarcem"
13:50 Ispovesti Preživela POROĐAJ, a nije bila TRUDNA: Bio je to najgori BOL u njenom životu, evo kako je to uopšte moguće
08:45 Ispovesti Nije znala, pa se udala za bliskog rođaka: "Sva naša deca imaju 10 prstiju na rukama i nogama."
13:50 Ispovesti "Ovaj rad mnogi neće RAZUMETI": Bodibilderka pokazala mišiće pred takmičenje, jedni su oduševljeni, a drugi zgroženi
13:22 Ispovesti Hranili se SUNČEVOM energijom: Popularni bloger IZGLEDNJIVAO bebu do smrti, detetu nije bilo spasa
08:34 Ispovesti Ispovest muškarca: "Bivša mi je napravila pakao jer joj nisam čestitao godišnjicu braka"
08:00 Ispovesti Noćna mora: Nije zatvorila PROZOR spavaće sobe, a onda je na krevetu zatekla SMRTONOSNOG gosta
21:30 Ispovesti Tužna subina čoveka PLAVE kože: Upirali su prstom u njega i zvali ga Papa Štrumpf, a zbog BOLESTI nije mogao ni posao da nađe
21:30 Porodica Pismo našeg čitaoca: Otac mi je NARKOMAN i zbog ovoga što mi je URADIO želim da ga se odreknem!
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve