18:00 Porodica Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ
12:30 Ispovesti Mama šestoro dece živi u hotelu sa porodicom: "Svi kažu da ovo nije način za odgajanje dece, a meni je jeftino"
08:00 Ispovesti Sa DEČKOM je u vezi ŠEST godina: Sve je bilo U REDU dok nije saznala da joj je ROĐENI BRAT
22:30 Ispovesti Žena priznala:"Muž mi je preminuo, a ja samo mislim o tome kako je imao aferu sa mojom rođakom"
21:20 Porodica Valentina je rodila najviše dece na SVETU: Njen neobičan život će vas šokirati, ali i podatak o broju NASLEDNIKA
18:57 Ispovesti Za rođendansku tortu detetu mama je potrošila 600 dinara: Nije imala da izdvoji više novca, mnogi joj govore da treba da je bude sramota
11:50 Ispovesti "Nedeljko, bez uvrede, al PRESTAR si za Tviter": Stariji gospodin je POSVAĐAO Srbe komentarom da nije MUŠKI ovako se ponašati u marketu
09:54 Ispovesti Dečak (5) je bio ZDRAV, a mesecima KAŠLJAO: Kada su uradili rendgen, doktori su ostali u ŠOKU
10:40 Poznati Zbog kuće na Avali BANKROTIRALA: Pevačica Marina otvorila dušu - Još sam u kreditu i ko zna do kad ću biti
09:00 Ispovesti On MUSLIMAN, ona SRPKINJA: Zabranjena ljubav Sofije i Mustafe "Za moje roditelje je to bilo STRAŠNO, od oca sam dobila ULTIMATUM"
11:13 Zdravlje Nije samo menopauza: U ovom periodu života se dešavaju najveće promene, telo sve oseća
10:50 Porodica Rodila s 66, ćerka sad ima 20: Eliza je čudo medicine, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!
10:27 Dom i saveti Njegov ubod je izuzetno opasan: Evo šta prvo treba uraditi ako vas ujede stršljen, kako bi spasili život i kad pomaže sok od "3 trave"
10:00 Dom i saveti Samo jednu stvar promenite u novčaniku: Uradite ovo danas i već sutra ćete imati više para
09:35 Dom i saveti Sačuvajte biljke od "opekotina": Uz ove moćne trikove sobno cveće će tokom leta bujati kao iz vode
09:10 Ispovesti ISTINA KOJU PREĆUTKUJEMO Nije sve bilo bolje nekad – žene su rađale po štalama i njivama i nisu sve preživele