17:55 Ispovesti Otišao je u TERETANU i dobio polno prenosivu bolest: Doktor je otkrio kako je to MOGUĆE
08:00 Ispovesti Zbog jezive nesreće u komi je bio 19 godina: Doktori su odustali od njega, a on je otvorio oči i tražio samo jedno
20:25 Ispovesti Milica iz Bora nam se požalila: Postala sam MAJKA pre četiri meseca, najbolja drugarica me napala jer sam se ovako porađala
18:00 Ispovesti Rođenoj SESTRI je zabranila da dođe na venčanje: Razlog je NEVEROVATAN i svi su je osudili
22:30 Dom i saveti Neobičan metod: Katarina je stavila beli luk u nos, evo šta se dogodilo posle 10 minuta
19:00 Poznati Božo Vrećo progovorio o borbi s neizlečivom bolešću: " Prvi put sam tada imao veliki napad"
18:30 Ispovesti Nina (65) odlučila se za PLASTIČNU operaciju u Turskoj: Žena je sada pokazala šta ju je zadesilo (VIDEO)
15:00 Porodica Kada je slepa Lusi (13) sela za klavir, niko nije ni slutio šta će se dogoditi: "O moj Bože, ovo je nemoguće"
11:15 Ispovesti Pismo naše čitateljke: Nikada nisam PREVARILA svog muža, sada se zbog toga kajem, koliko li ima NESREĆNIH žena KAO JA?
10:45 Zdravlje Život mu se za TREN OKA promenio: Otišao je u bolnicu sa blagom TEMPERATUROM, a posle mesec dana ostao bez RUKE i NOGE
10:15 Ispovesti Nakon što je pojela omiljeni slatkiš, umalo nije UMRLA: Devojčica (3) i još ne može da se oporavi
12:19 Ispovesti Htela je da crkne od SRAMOTE, kad je shvatila: "Mislila sam ljudi u restoranu BULJE u mene jer sam zgodna, istina je bila jeziva"
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"