21:54 Ispovesti Oni su 25 godina u BRAKU, a sada je ovo priznao: "Želim da uvedem još jednog muškarca u naš ljubavni život"
20:35 Ispovesti Žena skratila deo JEZIKA da bi mogla bolje da se LJUBI: Tvrdi da joj je to bila najbolja odluka u životu
18:00 Porodica Baka je celu UŠTEĐEVINU dala na unukino venčanje: ONA je bila ekstremno NEZAHVALNA, a evo kako se sve završilo
15:30 Ispovesti Otišla je na ljubavno putovanje sa dečkom, a onda se OVO dogodilo: Nije mogla ni da sanja da će ga na takav način RAZOTKRITI!
21:00 Ispovesti Uzela je od mame telefon da igra igrice, ali je obavila i "mali" šoping: Kupila je 10 motora, ali to nije sve
17:30 Porodica Pismo naše čitateljke: Kada sam saznala gde odlazi PLATA mog supruga, ŠOKIRALA SAM SE, on nju SPONZORIŠE!
13:40 Ispovesti Sa samo 12 godina počela je da joj raste BRADA: Sada je prestala da se BRIJE i ostavila sve bez teksta
17:03 Ispovesti Od bogatog do siromašnog: Preko noći joj se život preokrenuo, ostala je na ULICI, ali ona tvrdi da nikad nije bila SREĆNIJA
13:30 Ispovesti Posle estetskog zahvata usledio je PAKAO: Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz strahotu
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore