20:00 Lepota i Moda Ima 140 kilograma i ne stidi se svpg tela: Sada je otkrila u čemu je tajna njenog samopouzdanja (VIDEO)
18:00 Ispovesti Beba preminula u mukama: Majka ostavila devojčicu od par meseci samu kod kuće i otišla na odmor
17:15 Ispovesti Tužna priča o Svetlani iz okoline Vranja: Sin joj zabranio da viđa unuke zbog verske organizacije, očajna je!
08:50 Ispovesti Potrošila je bogatstvo na venčanje iz bajke: Muž je ubrzo nestao sa novcem i nameštajem čim je dobio ono zbog čega ju je oženio
17:10 Ispovesti Godinama je pokušavala da zatrudni: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam"
22:30 Ispovesti Otkrila je poruke koje je slao BIVŠOJ: "Nisam ni slutila da ću ovo ikada videti, stomak me je zaboleo od MUKE"
09:23 Ispovesti Vezu nam je spasila razdvojenost: Nakon 14 meseci smo shvatili da moramo da budemo zajedno!
11:24 Porodica Nakon njene izjave svi su zbunjeni: Mama tvrdi da njen sin (2) uči dva jezika i ispravlja njen pravopis
08:36 Ispovesti Suprug želi da da otkaz i da bude slobodan umetnik: Očekuje od mene da izdržavam porodicu, šta da radim?
17:13 Ispovesti Učiteljica pronašla sreću pored 23 godine mlađeg muškarca: "Imamo puno toga zajedničkog"
09:00 Porodica Gore od prevare: Ove 4 stvari nanose mnogo više štete, reagujte pre nego što bude kasno
08:27 Zdravlje Zdrav i ukusan hleb: Stručnjaci tvrde da je odličan za varenje, ali evo ko treba da ga izbegava
08:02 Lepota i Moda Lice meko kao duša: Srpkinje potpisuju da je ovo najbolja tehnika za negu lica, suvoj koži šalju pozdrav
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije