11:50 Ispovesti "Nedeljko, bez uvrede, al PRESTAR si za Tviter": Stariji gospodin je POSVAĐAO Srbe komentarom da nije MUŠKI ovako se ponašati u marketu
09:54 Ispovesti Dečak (5) je bio ZDRAV, a mesecima KAŠLJAO: Kada su uradili rendgen, doktori su ostali u ŠOKU
10:40 Poznati Zbog kuće na Avali BANKROTIRALA: Pevačica Marina otvorila dušu - Još sam u kreditu i ko zna do kad ću biti
09:00 Ispovesti On MUSLIMAN, ona SRPKINJA: Zabranjena ljubav Sofije i Mustafe "Za moje roditelje je to bilo STRAŠNO, od oca sam dobila ULTIMATUM"
22:30 Ispovesti Zbog bizarnog razloga Sonja je otišla na transplataciju kose: Napadaju je, a ona kaže da je nije sramota
17:30 Porodica Viktorija je vaspitačica i skoro se porodila: 'Sramota me je, pre svog deteta sam stalno osuđivala RODITELJE"
22:00 Ispovesti Danima je imala "ČUDAN OSEĆAJ" u vagini: Lekari su bili ŠOKIRANI kada su videli šta se nalazi unutra
21:00 Zdravlje Natalija je zdravu ćerku (10) ispratila u školu: Nikad se nije vratila, evo šta joj se dogodilo
16:00 Ispovesti Natalija kaže da ljudi misle da je premlada za svog verenika: "Svi se šokiraju kad čuju pravu ISTINU"
20:00 Ispovesti Priča ove starice je RASPLAKALA Srbiju: Jelica će i ovaj Uskrs provesti sama i bez sinova
14:22 Zdravlje Kruška, jabuka ili gitara? Oblik tela otkriva od čega možete da obolite, ova građa nosi najveći rizik
13:47 Poznati Lidija Vukićević bukvalno ne stari, ima 61. godinu, a telo devojke: Nikad nije pila alkohol, a doručak preskače
13:33 Lepota i Moda Zategnuta kao praćka, žena bukvalno grmi: Čuvena glumica pokazala vitku liniju, izgleda brutalno na pragu sedme decenije
13:10 Dom i saveti Muškatle su vam "zastale u rastu": Dovoljna je 1 kap ovog jeftinog sredstva i cvetaće bez prestanka celo leto
12:45 Zdravlje Popili ste kafu, ali ne pomaže: Evo zašto se osećate pospano čak i nakon napitka koji treba da vas razbudi