10:40 Poznati Zbog kuće na Avali BANKROTIRALA: Pevačica Marina otvorila dušu - Još sam u kreditu i ko zna do kad ću biti
09:00 Ispovesti On MUSLIMAN, ona SRPKINJA: Zabranjena ljubav Sofije i Mustafe "Za moje roditelje je to bilo STRAŠNO, od oca sam dobila ULTIMATUM"
22:30 Ispovesti Zbog bizarnog razloga Sonja je otišla na transplataciju kose: Napadaju je, a ona kaže da je nije sramota
17:30 Porodica Viktorija je vaspitačica i skoro se porodila: 'Sramota me je, pre svog deteta sam stalno osuđivala RODITELJE"
22:00 Ispovesti Danima je imala "ČUDAN OSEĆAJ" u vagini: Lekari su bili ŠOKIRANI kada su videli šta se nalazi unutra
21:00 Zdravlje Natalija je zdravu ćerku (10) ispratila u školu: Nikad se nije vratila, evo šta joj se dogodilo
16:00 Ispovesti Natalija kaže da ljudi misle da je premlada za svog verenika: "Svi se šokiraju kad čuju pravu ISTINU"
20:00 Ispovesti Priča ove starice je RASPLAKALA Srbiju: Jelica će i ovaj Uskrs provesti sama i bez sinova
19:00 Ispovesti Ni jedna DIJETA joj nije pomogla da smrša: "Nakon 10 godina gojaznosti, lekari su izvadili nešto što me je uništavalo"
14:40 Ispovesti Afera koja je uništila dugogodišnje PRIJATELJSTVO: Marija iz Novog Sada nam je otkrila kako joj je Ana otela muža
10:11 Porodica Dobila je posao SLUŽAVKE u kući bogate STARICE: Oduzele su joj se NOGE kad je videla JEDNU FOTOGRAFIJU!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore