15:48 Porodica Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
13:30 Porodica "Uhodio je mene i moju PORODICU, znao je stvari koje nisam ni ja": Kada je ušla u laptop kod muža, naletela je na celu "MAPU", šokirala se kada je otvorila!
20:00 Ispovesti DADILJA im kidnapovala ĆERKU pre 51 godinu: Nikada NISU prestali da je traže, a onda im se ispunila NAJVEĆA ŽELJA
10:53 Porodica Oboje su napunili 100 GODINA, a dopisuju se od 1938. godine: "Svi nas ZADIRKUJU, pitaju se da li je između nas bilo ROMANTIKE"
11:35 Porodica "Moja MALOLETNA deca će piti VOTKU za PRAZNIKE": NATAŠA je šokirala druge ŽENE izjavom da bi klinci trebalo da PIJU kod kuće
22:15 Porodica Nedostatak sna i POSTPOROĐAJNA depresija: Ovo su mali TRIKOVI uz koje možete da ostanete PRIBRANI nakon porođaja
09:00 Porodica Kim Džong Un PRVI PUT u javnosti sa ĆERKOM: Devojčica vodi neobičan život, dok drugo DVOJE DECE niko nikad nije video
20:07 Porodica DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE
18:00 Ispovesti Majka i ćerka su TRUDNE u isto vreme: "Ljudima je NEPRIRODNO i čudno kad nas VIDE, a nama je DIVNO"
16:30 Porodica U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM
12:22 Porodica Komšijama smeta BUKA koju prave DECA i KUČIĆI koji laju: A zašto su GLUVI za KRIKE žene koju muž PREBIJA u susednom stanu?
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
11:40 Dom i saveti Doktor otkrio koji predmet u vašoj kući je "najotrovniji": "Dovoljno je samo par udaha"
11:15 Zdravlje Umor i problemi sa vidom mogu ukazivati na ozbiljnu bolest: Ove simptome nikako ne smete ignorisati – podmukli su