20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
10:14 Porodica Srpskoj porodici u Beču oduzeli decu, bez dokaza?! Roditelji očajni: "Rekli su nam da ih nećemo videti do 18. rođendana"
15:31 Porodica Kad novac legne na račun, počinje spremanje: Baka koja već 10 godina naplaćuje božićni ručak deci i unucima, podigla cenu
12:41 Ispovesti Ostao sam udovac i porodica mi je okrenula leđa: Sestra me naziva bednikom, ćerka me se odrekla, a evo šta sam "zgrešio"
21:47 Ispovesti Moj suprug i njegova porodica izbacili su mene i dete iz kuće, govoreći: "Jadni paraziti, kako ćete preživeti bez mene?", godinu dana kasnije požalili su za sveku reč
17:51 Porodica Svekrva objavila listu obaveza za ženu svog sina: Ljudi zgroženi, već sažaljevaju snaju
20:15 Dom i saveti Potpuno besplatno: Učinite dom toplijim za nekoliko stepeni, bez pojačavanja grejanja
13:14 Ispovesti Zorica spava sa muškarcima, muž zna ali ćuti: "Noću zajedno plačemo da nas dete ne vidi“
13:25 Ispovesti Muž je godinama zlostavljao, a onda je sve isplivalo: Svekar i svekrva pozvali je u šetnju I nastala prava drama
10:33 Porodica Život kod roditelja na spratu kuće, pretvorio se u pakao: Ono što se dešava je gore od najgore noćne more, "užasno" nije dovoljno jaka reč
09:45 Porodica Neviđena vaspitna metoda: Otac tera ćerku od 6 godina da plaća kiriju za svoju sobu, ljudi zgroženi
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac