13:00 Porodica Mama iz Niša je očajna: "Svekrva me je napala ZBOG imena koje ŽELIM da dam ĆERKI, a ovako se ponašala kad je zadnji put došla na RUČAK"
12:35 Porodica Bebe rođene tokom zimskih meseci su POSEBNE: Evo po čemu se RAZLIKUJU i zašto su u prednosti
17:00 Porodica Mogu li da imam BLIZANCE? Pet faktora utiče na njihov RAZVOJ, ne morate da ih imate u porodici
13:33 Porodica Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend
10:16 Porodica Najtužnija priča na svetu: Šestogodišnja devojčica koja pati od retke bolesti, od DEDA MRAZA je tražila samo jedan poklon, na njega čeka pune dve godine
08:50 Ispovesti Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"
09:45 Porodica Psiholog je pitao decu koji su im NAJLEPŠI trenuci u životu: Niko nije očekivao OVAKVE odgovore, roditelji su shvatili gde GREŠE
08:46 Ispovesti Hanu je dečko zaprosio na autobuskoj stanici: "Svi mi govore samo jednu stvar, a postoji POSEBAN razlog zašto je to uradio"
16:20 Ispovesti Prisustvovao je POROĐAJU supruge, a onda je OVO napisao: Internet je EKSPODIRAO, muškarcima je poručio samo jedno
22:22 Porodica Trudnica PRIZNALA da je razačorana što nosi DEČAKA: Sve je JAVNO rekla, a ovakvu reakciju nikako nije OČEKIVALA
13:00 Porodica Najružniji ili NAJORIGINALNIJI ukrasi GODINE? Zbog ove JELKE digla se PRAŠINA na INTERNUTU, mnogi su se usudili da izvređaju ženu koja je sve OSMISLILA
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"