Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Porodica

dete
17:15 Porodica

Kaže da nikada nije PREVARILA muža: DNK test pokazuje da DETE nije NJIHOVO

Oboje su napunili 100 GODINA, a dopisuju se od 1938. godine: "Svi nas ZADIRKUJU, pitaju se da li je između nas bilo ROMANTIKE"
10:53 Porodica

Oboje su napunili 100 GODINA, a dopisuju se od 1938. godine: "Svi nas ZADIRKUJU, pitaju se da li je između nas bilo ROMANTIKE"

večera
11:35 Porodica

"Moja MALOLETNA deca će piti VOTKU za PRAZNIKE": NATAŠA je šokirala druge ŽENE izjavom da bi klinci trebalo da PIJU kod kuće

Nedostatak sna i POSTPOROĐAJNA depresija: Ovo su mali TRIKOVI uz koje možete da ostanete PRIBRANI nakon porođaja
22:15 Porodica

Nedostatak sna i POSTPOROĐAJNA depresija: Ovo su mali TRIKOVI uz koje možete da ostanete PRIBRANI nakon porođaja

Kim Džong Un PRVI PUT u javnosti sa ĆERKOM: Devojčica vodi neobičan život, dok drugo DVOJE DECE niko nikad nije video
09:00 Porodica

Kim Džong Un PRVI PUT u javnosti sa ĆERKOM: Devojčica vodi neobičan život, dok drugo DVOJE DECE niko nikad nije video

DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE
20:07 Porodica

DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE

Majka i ćerka su TRUDNE u isto vreme: "Ljudima je NEPRIRODNO i čudno kad nas VIDE, a nama je DIVNO"
18:00 Ispovesti

Majka i ćerka su TRUDNE u isto vreme: "Ljudima je NEPRIRODNO i čudno kad nas VIDE, a nama je DIVNO"

žena
16:30 Porodica

U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM

dete
12:22 Porodica

Komšijama smeta BUKA koju prave DECA i KUČIĆI koji laju: A zašto su GLUVI za KRIKE žene koju muž PREBIJA u susednom stanu?

"STARIJA sam od svoje sestre BLIZNAKINJE tri godine": Priča koja je prvo ZBUNILA ceo SVET sada je sve ODUŠEVILA!
16:50 Porodica

"STARIJA sam od svoje sestre BLIZNAKINJE tri godine": Priča koja je prvo ZBUNILA ceo SVET sada je sve ODUŠEVILA!

Niko ne veruje ni da su u KRVNOM srodstvu: Ove JEDNOJAJČANE bliznakinje su toliko različite, da su ušle u GINISOVU knjigu rekorda
14:56 Porodica

Niko ne veruje ni da su u KRVNOM srodstvu: Ove JEDNOJAJČANE bliznakinje su toliko različite, da su ušle u GINISOVU knjigu rekorda

Niko joj nije POVEROVAO: Žena tvrdi da je MUŽ od nje stariji samo TRI GODINE, ali svi misle da joj je OTAC
13:30 Ispovesti

Niko joj nije POVEROVAO: Žena tvrdi da je MUŽ od nje stariji samo TRI GODINE, ali svi misle da joj je OTAC

1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 42 43
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

zimnica
18:55 Dom i saveti

Ruskinje ovako čuvaju zimnicu: I nikada im se ne kvari, zato što koriste trik koji provereno radi

termostat
17:15 Dom i saveti

Ovo je idealna temperatura u domu tokom zime: Sve preko toga šteti zdravlju i novčaniku

doktor dejan čubrilo
16:35 Dom i saveti

Ovo nikad niste čuli: Doktor Čubrilo objasnio ZAŠTO NE TREBA CEDITI LIMUN ujutru – evo šta on radi

limun
15:50 Dom i saveti

Zbog ovoga vam se limun brzo osuši: Ne držite ga na stolu, jedan trik čuva svežinu četiri puta duže

novac
15:05 Dom i saveti

Ko danas pozajmi novac, čeka ga godina nesreće: Nikako ne idite ni u šoping

watch-icon

Preporučujemo

žena
21:54 Ispovesti

Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!

Jordan Strauss/Invision/AP
21:23 Poznati

Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!

nega kose
20:54 Lepota i Moda

Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi

Marta Stjuart
20:24 Poznati

Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti

kralj Čarls
19:54 Poznati

Zdravstveno stanje kralja Čarlsa se pogoršalo? Ima jednu želju koja ne sluti na dobro

Printscreen/Youtube/Netflix
19:23 Horoskop

Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.