09:36 Porodica Da li i vaši muževi ovo traže od vas? Moj želi da slobodne dane koristim za čišćenje kuće
08:30 Porodica Gospođa ANA napala ĆERKU što pije PIVO: Ova PRIČA ne bi bila toliko GENIJALNA, da jedna nema 105 GODINA, a druga 83 (VIDEO)
19:13 Porodica Žene masovno dele razloge zbog kojih ne žele da imaju DECU: "Mogla bih da odem u najskuplji hotel na svetu i da kupim gomilu takosa"
14:45 Porodica Ispovest samohrane majke izazvala je haos na INTERNETU: "Imam omiljeno dete i ne osećam krivicu, druga deca znaju za to"
09:20 Porodica Demijan je na sahrani strica saznao da mu je on otac: "Porodičnu tajnu su krili godinama, pitam se šta bi se promenilo da su mi rekli ranije"
13:46 Porodica Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali
19:10 Ispovesti Porodica mu je zabranila da PUŠI pa se odselio na AERODROM: "Ne vraćam se kući, tamo nemam SLOBODU"
18:30 Porodica Saveti najpoznatijeg psihologa otvorili su OČI hiljadama porodica: "Ako želite da imate skladan BRAK, treba da ispunite ova tri uslova"
13:00 Ispovesti Devojka morala na HITAN put van zemlje, dečka i mamu ostavila SAME u stanu: Kada se vratila zatekao je ŠOK i razočarenje, ali tu nije bio KRAJ
15:40 Porodica Dr Zoran Milivojević otkrio: "Ako vas MUŽ vara ovo je JEDINI ispravan razlog da mu OPROSTITE i sačuvate porodicu"
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled