19:43 Porodica Odbila je da vrati prsten pokojnog muža: "Napadali su me i kritikovali, govorili da ga nikada nisam volela"
19:00 Porodica "Osam životnih lekcija kojima me je tata načio pre nego što je UMRO": Od ovakvih ljudi treba SVI da se klonimo jer će nas samo POVREDITI!
15:20 Porodica Na ovaj način možete da otkrijete da li imate LAŽNOG prijatelja: Elizabet Gilbert otkriva kako prepoznate LOŠE namere ljudi!
13:59 Porodica Sve veći broj roditelja u Srbiji se opedeli za OVO ime: Bibijsko je a veruje se da će DEČACI koji ga nose biti Božiji miljenici!
12:01 Porodica Mama koja će vas momentalno iznervirati: "Ne mogu da shvatim žene koje žele da se odvoje od svoje dece"
19:37 Porodica Nije znala da je trudna: "Mislila sam da imam kamen u bubregu, a doktori su mi saopštili da ću uskoro da se porodim"
19:20 Porodica U dnevniku svog SINA pročitala je JEZIVU poruku: Momentalno GA je prijavila POLICIJI i smatra da je donela PRAVU ODLUKU
11:05 Porodica Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"
21:30 Porodica Aleksija ima 29 godina i rešila je da ceo život bude DOMAĆICA: "Nikada više neću da radim i srećna sam, a ljudi me napadaju"
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled