Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Porodica

Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend
13:33 Porodica

Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend

Najtužnija priča na svetu: Šestogodišnja devojčica koja pati od retke bolesti, od DEDA MRAZA je tražila samo jedan poklon, na njega čeka pune dve godine
10:16 Porodica

Najtužnija priča na svetu: Šestogodišnja devojčica koja pati od retke bolesti, od DEDA MRAZA je tražila samo jedan poklon, na njega čeka pune dve godine

spavanje
08:50 Ispovesti

Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"

Psiholog je pitao decu koji su im NAJLEPŠI trenuci u životu: Niko nije očekivao OVAKVE odgovore, roditelji su shvatili gde GREŠE
09:45 Porodica

Psiholog je pitao decu koji su im NAJLEPŠI trenuci u životu: Niko nije očekivao OVAKVE odgovore, roditelji su shvatili gde GREŠE

Prosidba
08:46 Ispovesti

Hanu je dečko zaprosio na autobuskoj stanici: "Svi mi govore samo jednu stvar, a postoji POSEBAN razlog zašto je to uradio"

Vaše dete KONSTANTNO sisa palac? Ako ga ne odviknete na vreme, može biti OPASNO
08:00 Porodica

Vaše dete KONSTANTNO sisa palac? Ako ga ne odviknete na vreme, može biti OPASNO

Prisustvovao je POROĐAJU supruge, a onda je OVO napisao: Internet je EKSPODIRAO, muškarcima je poručio samo jedno
16:20 Ispovesti

Prisustvovao je POROĐAJU supruge, a onda je OVO napisao: Internet je EKSPODIRAO, muškarcima je poručio samo jedno

trudnica
22:22 Porodica

Trudnica PRIZNALA da je razačorana što nosi DEČAKA: Sve je JAVNO rekla, a ovakvu reakciju nikako nije OČEKIVALA

jelka
13:00 Porodica

Najružniji ili NAJORIGINALNIJI ukrasi GODINE? Zbog ove JELKE digla se PRAŠINA na INTERNUTU, mnogi su se usudili da izvređaju ženu koja je sve OSMISLILA

Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
15:48 Porodica

Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI

par
13:30 Porodica

"Uhodio je mene i moju PORODICU, znao je stvari koje nisam ni ja": Kada je ušla u laptop kod muža, naletela je na celu "MAPU", šokirala se kada je otvorila!

DADILJA im kidnapovala ĆERKU pre 51 godinu: Nikada NISU prestali da je traže, a onda im se ispunila NAJVEĆA ŽELJA
20:00 Ispovesti

DADILJA im kidnapovala ĆERKU pre 51 godinu: Nikada NISU prestali da je traže, a onda im se ispunila NAJVEĆA ŽELJA

1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 42 43
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

zimnica
18:55 Dom i saveti

Ruskinje ovako čuvaju zimnicu: I nikada im se ne kvari, zato što koriste trik koji provereno radi

termostat
17:15 Dom i saveti

Ovo je idealna temperatura u domu tokom zime: Sve preko toga šteti zdravlju i novčaniku

doktor dejan čubrilo
16:35 Dom i saveti

Ovo nikad niste čuli: Doktor Čubrilo objasnio ZAŠTO NE TREBA CEDITI LIMUN ujutru – evo šta on radi

limun
15:50 Dom i saveti

Zbog ovoga vam se limun brzo osuši: Ne držite ga na stolu, jedan trik čuva svežinu četiri puta duže

novac
15:05 Dom i saveti

Ko danas pozajmi novac, čeka ga godina nesreće: Nikako ne idite ni u šoping

watch-icon

Preporučujemo

đina
08:28 Poznati

Sećate li se lepotice koja je zavela Toma Kruza? Danas ima 63 godine, niko je ne prepoznaje

ruke
08:03 Lepota i Moda

Zima im neće moći ništa: Uradite ove 3 stvari i ruke će vam uvek biti meke, zaboravite na suvu i ispucalu kožu

žena
21:54 Ispovesti

Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!

Jordan Strauss/Invision/AP
21:23 Poznati

Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!

nega kose
20:54 Lepota i Moda

Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi

Marta Stjuart
20:24 Poznati

Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.