16:50 Porodica "STARIJA sam od svoje sestre BLIZNAKINJE tri godine": Priča koja je prvo ZBUNILA ceo SVET sada je sve ODUŠEVILA!
14:56 Porodica Niko ne veruje ni da su u KRVNOM srodstvu: Ove JEDNOJAJČANE bliznakinje su toliko različite, da su ušle u GINISOVU knjigu rekorda
13:30 Ispovesti Niko joj nije POVEROVAO: Žena tvrdi da je MUŽ od nje stariji samo TRI GODINE, ali svi misle da joj je OTAC
11:42 Porodica Zbog ZGODNOG vatrogasca ŽENE padaju u TRANS: Nakon njegove poslednje SPASILAČKE misije, sve tvrde da bi napustile MUŽEVE
08:00 Ispovesti Mame u Srbiji bi rado uradile OVO: Nju ipak svi OSUĐUJU jer je sastavila spisak za NOVOROĐENČE!
14:06 Porodica Nije PRISTAJALA na KOMPROMISE: Do BRAKA ga nije ni POLJUBILA i tvrdi da se čekanje ISPLATILO
11:13 Porodica "Ne smem nikome da kažem": Ćerka (6) joj je UMRLA pre godinu dana, a da bi podnela JEZIVU bol, svako veče radi ISTU stvar
22:30 Porodica Ceo svet govori da će je stići BOŽIJA KAZNA zbog imena koje je dala SINU: "Ti si NEMAJKA i zaslužuješ sve NAJGORE", ovako glase komentari po MEDIJIMA
10:30 Porodica Šaban (83) oženio je 35 godina MLAĐU ženu a uskoro postaje i TATA - "Radila je kod mene, jednog dana je došla i rekla mi OVO.."
11:25 Porodica "Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA
08:54 Poznati Bila je u paklu HEROINA i alkohola: Jedna od najlepših ŽENA na svetu završila je na ODVIKAVANJU, a od sigurne PROPASTI spasila je LJUBAV sadašnjeg partnera
17:36 Ispovesti Neplanirano se vratila KUĆI i zatekla MUŽA koji je trebalo DA bude na poslu: Pored njega je stajala DADILJA sa mokrom kosom, a ovo je bilo njeno opravdanje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
11:40 Dom i saveti Doktor otkrio koji predmet u vašoj kući je "najotrovniji": "Dovoljno je samo par udaha"
11:15 Zdravlje Umor i problemi sa vidom mogu ukazivati na ozbiljnu bolest: Ove simptome nikako ne smete ignorisati – podmukli su
10:53 Poznati Užas se nastavlja: Posle 400 žena, sada je 10 muškaraca optužilo tajkuna i nesuđenog svekra princeze Dajane za zlostavljanje