13:33 Porodica Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend
10:16 Porodica Najtužnija priča na svetu: Šestogodišnja devojčica koja pati od retke bolesti, od DEDA MRAZA je tražila samo jedan poklon, na njega čeka pune dve godine
08:50 Ispovesti Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"
09:45 Porodica Psiholog je pitao decu koji su im NAJLEPŠI trenuci u životu: Niko nije očekivao OVAKVE odgovore, roditelji su shvatili gde GREŠE
08:46 Ispovesti Hanu je dečko zaprosio na autobuskoj stanici: "Svi mi govore samo jednu stvar, a postoji POSEBAN razlog zašto je to uradio"
16:20 Ispovesti Prisustvovao je POROĐAJU supruge, a onda je OVO napisao: Internet je EKSPODIRAO, muškarcima je poručio samo jedno
22:22 Porodica Trudnica PRIZNALA da je razačorana što nosi DEČAKA: Sve je JAVNO rekla, a ovakvu reakciju nikako nije OČEKIVALA
13:00 Porodica Najružniji ili NAJORIGINALNIJI ukrasi GODINE? Zbog ove JELKE digla se PRAŠINA na INTERNUTU, mnogi su se usudili da izvređaju ženu koja je sve OSMISLILA
15:48 Porodica Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
13:30 Porodica "Uhodio je mene i moju PORODICU, znao je stvari koje nisam ni ja": Kada je ušla u laptop kod muža, naletela je na celu "MAPU", šokirala se kada je otvorila!
20:00 Ispovesti DADILJA im kidnapovala ĆERKU pre 51 godinu: Nikada NISU prestali da je traže, a onda im se ispunila NAJVEĆA ŽELJA
08:28 Poznati Sećate li se lepotice koja je zavela Toma Kruza? Danas ima 63 godine, niko je ne prepoznaje
08:03 Lepota i Moda Zima im neće moći ništa: Uradite ove 3 stvari i ruke će vam uvek biti meke, zaboravite na suvu i ispucalu kožu
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti