12:50 Porodica Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"
17:52 Poznati Njena objava je zamalo SRUŠILA Instagram: Kajli Džener na NAJEMOTIVNIJI način potvrđuje da je TRUDNA i po DRUGI put pokazuje trudnički stomak
17:25 Ispovesti "Završila sam u invalidskim kolicima, PET dana kasnije muž me je ostavio": Doktori su govorili da više NIKADA neće hodati, a onda se pojavio ON
12:47 Porodica Joj, mama! Otišla si na posao, a nisi POLJUBILA malog Aleksandra: Pogledajte zašto je ovaj video pravi HIT na mrežama
09:02 Poznati Prelepa Selma Hajek nikada nije imala sreće u LJUBAVI: Izašla je na sastanak gde su je OTELI i devet sati joj držali pištolj na potiljku
10:10 Porodica ŽIVOT NA SELU: Ustajanje u PET i pravac PLASTENIK, u porodici Todorović rade i najmlađi članovi, ali ni ŠKOLU ne zapostavljaju
17:55 Ispovesti Ovaj DEKA je svojoj unuci koja se udala dao NEPROCENJIV poklon: Kada je videla šta je u KOVERTI nije mogla da zaustavi SUZE
17:15 Porodica Evo kako jedan tata iz Srbije motiviše sina da završi fakultet: Šta mislite, da li je ovo pedagoški?
14:00 Ispovesti "Uvek sam osećala da nisam deo PORODICE": Godinama su je lagali, a onda je saznala ISTINU posle koje ništa nije bilo isto
11:55 Lepota i Moda Hit farmerke za leto: Uski modeli ne dolaze u obzir pored ovih, dopuštaju koži da diše i predivno ističu siluetu
11:34 Zdravlje Namirnice koje izazivaju nagli skok šećera: Bolje da ste pojeli čokoladu, nego što ste ovo uneli u organizam
10:52 Lepota i Moda Оvo su najtraženije cipele ovog leta: Nekada su žene bežale od njih kao đavo do krsta, a danas se takmiče koja će pre da ih kupi
10:24 Poznati Njegovog oca voli cela Srbija: Maneken objavio dirljivu sliku usled porodične drame, jasno stavio do znanja na čijoj je strani