13:36 Porodica Ove POKLONE nikako ne unosite u KUĆU: Izazivaju SVAĐE i lošu energiju u celoj porodici
12:00 Ispovesti Devojku su VRATILI kući sa posla zbog NEPRIKLADNE odeće: Ona je bila ZAKOPČANA do grla i nikome nije JASNO zašto su to uradili
16:40 Ispovesti "Da me je varao i drogirao se na našem venčanju, bilo bi bolje": Ono što je ova mlada videla na dan svog venčanja svakaga bi UPLAŠILO, u sve je upletena svekrva
15:36 Ispovesti Smela je da koristi samo dva listića toaletnog papira: Bila je žrtva "muža škrtice", preživljavala je pakao godinama
13:59 Porodica Preživela je najgori košmar svake majke: "Odveo je našu ćerku da prespava kod njega, a onda sam se pet godina borila za PRAVDU"
12:31 Porodica Upoznala ga je sa 17, a nije ga videla 30 godina: Danas su u srećnom braku, oduvek je samo želela da bude njegova žena
15:15 Ispovesti Ima 11 godina i zarađuje novac koji možemo samo da sanjamo: Uskoro će se penzionisati jer njena mama kaže da je škola ipak važnija
12:05 Porodica Prva MAMA koja je javno priznala da ne može da razlikuje bliznakinje: Smislila je TRIK koji joj je olakšao posao, mnoge su ostali u čudu
09:45 Poznati Snajke Rokvića zajedno na ručku sa svojim bebama: Dojenje u JAVNOSTI ne sme da bude TABU, ne gledajte ako vam smeta!
13:20 Porodica Ona je ponosna majka sedmoro dece: Svi se iznenade kad čuju da dva dečaka imaju isto ime, ali postoji objašnjenje
11:41 Porodica Na razvod su potrošili "garsonjeru u centru Beograda": "Ne mogu da verujem da smo opet zajedno i imamo petoro dece"
08:05 Ispovesti Marina je Vladimiru bila maćeha, a onda je ostala TRUDNA sa njim: Sada čekaju DRUGO dete, a evo kako je počela njihova ROMANSA
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"