14:20 Lepota i Moda Da li je ovo ista osoba? Dobila je besplatno uvećavanje usana, a onda joj se život pretvorio u pakao
11:15 Ispovesti Presreo je na putu do kuće da bi je opljačkao, a onda je imao jedan neobičan zahtev od koga se žena šokirala
08:50 Ispovesti Potrošila je bogatstvo na venčanje iz bajke: Muž je ubrzo nestao sa novcem i nameštajem čim je dobio ono zbog čega ju je oženio
19:55 Ispovesti Kupila je torbicu za 100 dinara, pa doživela šok: To što je pisalo na njoj niko nije očekivao
19:30 Ispovesti Mihailo je otišao u podrum po KROMPIR i na mestu pao mrtav: Par minuta kasnije isto se desilo i njegovoj ženi, razlog je bizaran
17:45 Porodica Za njihovu odluku mnogi kažu da je bolesna: Evo zašto je mladi par odbio da usvoji dete
10:55 Ispovesti Influenserka (37) sama otišla na medeni mesec: "Roditelji su mi rekli da iskusim sve i dobro se zabavim"
08:45 Ispovesti Deluje LAKO, a može da bude NOĆNA mora: Ona od svojih udvarača traži nešto neobično, ne želi da gubi vreme na sastancima
08:30 Porodica Učinila je sve da u 51. godini postane MAMA: Njena odluka da rodi dete se mnogima nije dopala, pa svakodnevno trpi uvrede
13:36 Porodica Gradski život su zamenili životom u komuni: Sa drugima sve dele, od hrane do brige o deci
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac